Campanie de educare si informare pentru personalul medical

procedura medicala
Sprijin pentru Directiva nr.32/2010

Directiva nr.32/2010 a Consiliului Uniunii Europene stipuleaza dispozitii in vederea obtinerii unui mediu de lucru cat mai sigur posibil pentru angajatii din spitale si sectorul sanitar, prin prevenirea riscurilor care pot aparea ca urmare a utilizarii obiectelor medicale ascutite, inclusiv a acelor.

„Anuntam astazi, si suntem mandri de acest lucru, ca reprezentantii companiei B.Braun in Romania sunt gata sa-si ofere cunostintele si expertiza pentru informarea si instruirea personalului din domeniul sanatatii in vederea diminuarii riscurilor.

dr. Alina Nicolae
Cu pasi mici dar siguri, putem contribui la implementarea acestei Directive si prin toate actiunile sale, compania B.Braun isi doreste sa fie un element de coeziune a fortelor care sustin crearea unui sistem sanitar solid in Romania.

Ne dorim ca personalul medical sa fie informat despre existenta acestei directive si sa raporteze incidentele aparute pentru a putea fi luate toate masurile necesare in astfel de situatii", declara dr. Alina Nicolae, Division Manager B.Braun.

Campanie de educare si informare pentru personalul medical

Tot in sprijinul sistemului medical romanesc, B.Braun va lansa o campanie de educare si informare a personalului medical privind utilizarea corespunzatoare a dispozitivelor medicale.

„Pe 7 august va avea loc primul curs, organizat la Institutul de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals. Cursul va fi sustinut de Dr. Anca Streinu Cercel si va fi adresat asistentelor medicale. Intelegem pe deplin necesitatea organizarii unor astfel de cursuri, prin urmare din septembrie reluam campania de educare si informare si in alte centre dispuse sa-si instruiasca personalul medical", precizeaza dr. Alina Nicolae.

Aceste cursuri sunt organizate in parteneriat cu Academia Aesculap.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate