Campania „Oras Natal, Locuitori Talentati” promovează românii talentați în An Centenar: „Să fim mai buni, mai toleranți și să apreciem valorile reale”

Vezi pozele

În anul dedicat Centenarului, jurnalista TV Adela Diaconu a lansat o campanie de promovare a oamenilor talentați și a locurilor minunate din țara noastră. Este o inițiativă lăudabilă, mai ales că această campanie are scopul de a aduce recunoaștere acelor oameni talentați care s-au remarcat prin performanată și creativitate.

Aceștia s-au făcut remarcați în domenii precum muzică, arte, campanii sociale și umanitare, sport, industrii creative, beauty, media.

„Împreună putem să dăruim bine, recunoaștere și exemplul de la care ținerii să se inspire. Într-o lume a non-valorilor, avem nevoie de modele reale și valoroase care prin muncă, ambiție, perseverență și talent au reușit să își croiască un drum în domeniul lor de activitate. Copiii au nevoie de astfel de modele. Fiecare dintre noi putem schimbă în bine lumea în care trăim! Putem să ne uităm în jurul nostru și să recomandăm, promovăm oamenii și inițiativele care merita', a explicat Adela Diaconu.

Campania „Oras Natal, Locuitori Talentati' promovează românii talentați în An Centenar

Trei povești de succes care vor primi cele mai multe aprecieri prin like-uri pe fan-page ul Adela Diaconu, vor fi promovate automat în emisiunea BV01ADE și în presă națională. Campania este marcată prin hashtag-ul de promovare #OrasNatalLocuitoriTalentati. Această inițiativă a început cu promovarea unor artiști, muzicieni și designeri talentați.

Fosta sportivă de performanță, a invitat și alte persoane publice și formatori de opinie să își promoveze, în Anul Centenar, orașul natal și locuitorii talentați! Astfel, a fost lansat și un mesaj emoționant care trebuie să ajungă la inimile românilor.

„Să nu uităm că responsabilitatea și generozitatea sunt garanția surâsului. Să fim mai buni, mai toleranți și să apreciem valorile reale! Să credem în oameni buni, în iubire și speranța de mai bine! Împreună putem schimba mentalităti și vieți!'

Prin activitatea sa de mai bine de 10 ani în jurnalismul de televiuziune, Adela Diaconu a promovat în emisiunile, Galele de Excelentă și evenimentele pe care le-a prezentat pro bono, oameni care prin talent, creativitate și dedicare, au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări. Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, aducând un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle.

Ca jurnalist, ea a încercat mereu să privească dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, aducând în prim-plan viețile și reușitele extraordinare ale unor oameni cu o existența mai puțin publică.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: PR

Mihaela Tudor

Citește și:

Tu de ce nu ai noroc în timp ce alții au cu carul?

Roșiile cu brânză, o combinație sănătoasă sau un pericol pentru siluetă?

Ce-nseamnă când visezi că-ți moare un părinte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse