Campania de comunicare „Si tu contezi! – 10 vedete alaturi de tine”

Vezi pozele

In campania de comunicare desfasurata in cadrul proiectului „Femeia conteaza!”, 10 dintre personalitatile noastre feminine de marca au fost de acord sa transpuna starile prin care trec aceste femei intr-o sedinta foto emotionanta. Obiectivul lui Adrian Stoicoviciu a surprins cele mai puternice imagini care sugereaza hartuirea psihologica la locul de munca (mobbing).

Monica Iagar a declarat: „Nu am trait niciodata o astfel de experienta la serviciu pentru ca am o structura puternica ce nu lasa loc pentru mobbing. Asa incat sfatul meu pentru femeile care se simt cumva amenintate psihologic este sa faca doi pasi in spate si sa priveasca la munca pe care o fac. Si daca totul e impecabil, sa nu se lase intimidate in nici un fel. Un astfel de centru in care au la dispozitie psihologi cu care sa faca terapie si sa-si cultive increderea in sine mi se pare mai mult decat oportun."

  • Mobbing = o forma de hartuire psihologica sistematica la locul de munca, ce dureaza mai mult de sase luni.
  • Mobbing = situatiile in care un salariat este atacat si stigmatizat de colegi sau superiori prin zvonuri, intimidare, umilire, discreditare si izolare.

Pentru mai multe informatii despre proiect vizitati site-ul: www.femeiaconteaza.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete