Camilla, omagiu emoționant adus Reginei Elisabeta a II-a: „Primeai o privire cu ochi albaștri de oțel”

Camilla a vorbit duminică, 18 septembrie, despre „ochii albaștri minunați” și zâmbetul minunat al Majestății Sale, într-un emoționant omagiu televizat. Emisiunea BBC, difuzată în ajunul funeraliilor reginei, a fost înregistrată în ultimele trei luni.

Într-o serie de interviuri, Camilla a declarat: „Va face parte din viața noastră pentru totdeauna. Acum am 75 de ani și nu-mi amintesc pe nimeni altcineva în afară de regină să fi fost acolo”.

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK – 19 Sep 2022SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Noua regină consoartă a vorbit, de asemenea, despre personalitatea monarhului și despre tensiunile cu care s-a confruntat în calitate de femeie într-o lume dominată de bărbați.

Camilla, care la acea vreme era Ducesă de Cornwall, a spus: „Nu am avut timp să vorbesc cu ea. Are acei minunați ochi albaștri care, atunci când zâmbește, știți, îi luminează întreaga față. Îmi voi aminti mereu acel zâmbet, știți, acel zâmbet este de neuitat.

Trebuie să fi fost atât de dificil pentru ea să fie o femeie singuratică, și nu existau femei prim-ministru sau femei președinte, ea era singura. Așa că eu cred că și-a sculptat propriul rol.

Și-a făcut o regulă conform căreia avea timpul ei privat și pasiunile ei private și apoi rolul ei public și cred că este foarte important ca agenda să fie planificată astfel încât să știi când ești la datorie și când trebuie să faci lucruri. Apoi, când a mers în Scoția, acela a fost momentul în care s-a bucurat de ea.”

Camilla se afla la Balmoral când regina a murit, deoarece trebuia să efectueze o vizită regală la un spital de cancer. Regina consort a dezvăluit, de asemenea, că împărtășea dragostea soacrei sale pentru cursele de cai.

„Ea a putut să evadeze la Sandringham. Avea armăsarul lângă ea. Putea să se ducă în fiecare zi, să își vadă mânjii, să lucreze. Cred că întotdeauna a păstrat asta ca fiind, știți, partea ei privată. Nu îndrăzneai să o întrebi sau să te cerți cu ea despre cum sunt crescuți caii sau despre cum se desfășoară activitatea, pentru că primeai din nou o privire cu ochi albaști de oțel”, a mai adăugat Regina consort, potrivit The Sun.

Regina nu a participat la nunta Camilei și a lui Charles în 2005, dar a ținut un discurs la recepția lor.

„Îmi amintesc că am venit de la Clarence House, pentru a merge la Windsor în ziua în care m-am căsătorit, eram destul de nervoasă și, dintr-un motiv necunoscut, mi-am pus o pereche de pantofi, iar unul avea un toc de un centimetru și altul de doi centimetri. Eram la jumătatea drumului în mașină înainte de a-mi da seama, ea a văzut și a râs despre asta. Avea un bun simț al umorului', a mai delarat Camilla pentru BBC.

Camilla a povestit, de asemenea, că ea și regina au întreprins adesea angajamente comune în ultimii ani. Regina a numit-o pe Camilla regină consort în februarie, când a marcat 70 de ani pe tron. A fost o răsturnare de situație față de o hotărâre care prevedea ca ea să fie prințesă consoartă atunci când Charles devenea rege. Sursele spun că regina a vrut să recunoască munca depusă de Camilla și fericirea pe care i-a oferit-o fiului ei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete