Camilla, ducesa de Cornwall, preia un rol pe care îl deținea Meghan Markle

Camilla, ducesa de Cornwall preia unul dintre patronatele care i-au aparținut anterior lui Meghan Markle. Aceasta este acum patroana regală a Teatrului Național.

„Suntem încântați să anunțăm că Alteța Sa Regală Ducesa de Cornwall a devenit patrona noastră regală. Ducesa, o susținătoare de lungă durată a artelor, este o fană devotată a teatrului și campioană a literaturii și a dramei', a spus Teatrul Național într-un tweet vineri, 18 martie, scrie People.

Teatrul Național, una dintre cele mai proeminente locații pentru artele spectacolului finanțate din fonduri publice din Regatul Unit, a fost unul dintre cele patru patronate pe care Meghan le-a anunțat în ianuarie 2019 ca fiind cauzele pe care le-ar susține în viața regală. Rolul i-a fost acordat fostei actrițe de către regina Elisabeta, care fusese anterior patrona regală.

Vestea a fost anunțată și pe contul oficial de Twitter pe care Ducesa îl împărtășește cu soțul ei, Prințul Charles.

„Astăzi s-a anunțat că Ducesa de Cornwall, o susținătoare de lungă durată a artelor și o fană devotată a teatrului, este noul Patron Regal al @NationalTheatre. 🎭 Patronatul este transmis Ducesei de la Majestatea Sa Regina', este mesajul de pe Twitter.

Meghan a mers pentru prima oară într-un angajament regal la Teatrul Național din Londra la sfârșitul lunii ianuarie 2019.

Acesta este primul dintre fostele patronaje ale lui Meghan Markle care a fost redistribuit unui alt membru al familiei regale de când cei doi s-au retras din rolurile lor de membri ai familiei regale.

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la implicarea regală în numeroase organizații caritabile din Marea Britanie când s-au retras oficial din rolurile lor de membri seniori ai familiei regale anul trecut, iar patronajul i-a revenit Reginei Elisabeta.

Pe lângă funcțiile caritabile care le aparțineau anterior prințului Harry și Meghan, toate afilierile militare și patronatele regale ale prințului Andrew au fost returnate Reginei în ianuarie, pe fondul procesului pentru agresiune sexuală împotriva lui. De asemenea, se așteaptă să fie redistribuite altor membri ai familiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete