Cameron Diaz, dezvăluiri despre motivul pentru care s-a căsătorit târziu: „Credeam că o să mă căsătoresc la 21 de ani”

Întâlnirea cu iubirea vieții tale poate însemna că trebuie să treci prin mai multe relații pentru a descoperi ceea ce îți dorești de la partenerul tău. La fel ca mulți dintre noi, Cameron Diaz a avut în trecut întâlniri cu bărbați nepotriviți înainte de a se căsători și de a avea un copil cu „alesul”. Actrița a fost întotdeauna o femeie independentă și puternică, așa că a vrut să își făurească identitatea înainte de a se lega pentru totdeauna de o altă persoană.

Fiind o femeie frumoasă și influentă, Cameron Diaz a fost întotdeauna ținta curtării din partea multor bărbați fermecători și celebri de la Hollywood. Pe lista celebrităților cu care s-a întâlnit, se numără renumitul actor Matt Dillon. Dragostea dintre Cameron și Matt a înflorit în 1995, când amândoi se aflau la apogeul faimei lor.

S-au cunoscut în timp ce filmau proiecte separate, dar nu au început să se întâlnească decât la începutul anului următor. Deși amândoi au fost foarte discreți, au făcut ocazional comentarii publice despre devotamentul lor unul față de celălalt. Cu toate acestea, după câțiva ani s-au despărțit în 1998, deoarece amândoi erau activi în afaceri profesionale în locuri diferite, ceea ce făcea ca distanța să fie greu de gestionat.

Ani mai târziu, Dillon s-a destăinuit despre cum s-a îndrăgostit de Cameron la acea vreme, declarând: „M-am îndrăgostit. Cameron a fost o muză pentru mine”.

Mijlocul și începutul anilor 2000 a fost o perioadă minunată, mai ales pentru noile cupluri de la Hollywood care au apărut. Cameron Diaz și Justin Timberlake au fost un duo emblematic în acea perioadă. Încă de când s-au cunoscut în 2003, perechea a fost prezentă în toate tabloidele, iar idila lor fulminantă a luat rapid amploare.

Deși lucrurile nu păreau să devină niciodată serioase, niciuna dintre părți nu a dat semne de angajament. Acest lucru, coroborat cu faptul că amândoi erau populari, i-a făcut obiectul a numeroase acuzații și zvonuri de infidelitate, scrie Bright Side. Așa că au pus punct în 2007, făcând o declarație publică care avea să sune astfel: „în lumina speculațiilor recente, am pus capăt relației noastre romantice cu dragoste și respect continuu unul pentru celălalt”.

Cu toate acestea, Cameron și Justin sunt în continuare mari prieteni și chiar au lucrat împreună pe platoul de filmare al filmului Bad Teacher, demonstrând că nu există niciun fel de ranchiună între ei.

După mai multe foste relații și parteneriate neconfirmate, Cameron a avut relații scurte, inclusiv una cu modelul britanic Paul Sculfor, în 2008. Deși au fost văzuți frecvent sărutându-se și giugiulindu-se, relația lor a durat doar un an, când modelul a părăsit-o pe Diaz în 2009, deoarece aceasta nu a vrut să se mute în Marea Britanie.

Deși aventura lui Cameron cu fostul star al echipei New York Yankees, Alex Rodriguez, a fost de scurtă durată, a fost una dintre cele mai cunoscute relații din cariera ei. Nu se știe cum s-au apropiat prima dată, dar înainte de a începe să se întâlnească în vara anului 2010, au fost văzuți frecvent la aceleași evenimente.

Cei doi păreau să se simtă foarte bine împreună, dar lucrurile s-au terminat brusc în 2011, la doar o lună după ce și-au făcut publică idila. Cu toate acestea, Rodriguez a declarat după ce s-a despărțit de actriță: „Nu-mi place să vorbesc despre relațiile mele, dar vă voi spune despre Cameron. Este probabil una dintre cele mai mari ființe umane pe care le-am întâlnit vreodată și este o fire uimitoare”.

Matt Dillon and cameron Diaz
ÉÉ..
Event in Hollywood Life – California, USA, Film Industry, Celebrities, Photography, Bestof, Arts Culture and Entertainment, Topix Celebrities fashion, Best of, Hollywood Life,  Red Carpet and backstage, movie celebrities,SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cameron Diaz nu și-a imaginat că se va căsători cu cineva

Chiar dacă actrița s-a întâlnit cu mai mulți bărbați celebri la 20 și 30 de ani, ea nu a acordat prioritate căsătoriei până la 40 de ani. Faptul că nu a găsit persoana potrivită a fost principalul obstacol care a împiedicat-o să se angajeze sincer față de cineva.După cum mai scries ursa citată anterior, într-un interviu, ea a recunoscut: „Am mai avut iubiți înainte și există o diferență foarte, foarte clară între soți și iubiți”.

În afară de asta, actrița a vorbit frecvent despre cât de mult timp a prioritizat slujba în detrimentul căsătoriei și al copiilor: „Credeam că voi fi căsătorită și că voi avea 2 copii până la 21 de ani. Dar apoi cariera mea a început să ia avânt și erau încă atât de multe lucruri pe care voiam să le fac. Pur și simplu nu era lucrul care mă atrăgea. Cu siguranță nu mi-am dorit-o la 20 de ani. Sau la 30 de ani”.

Cu toate acestea, viața lui Cameron Diaz și-a schimbat cursul atunci când l-a întâlnit pe cel care avea să devină dragostea vieții ei și tatăl copiilor ei.

„Nu am mai experimentat așa ceva înainte. Nu fusesem niciodată iubită în acest fel”.

Toată lumea a fost surprinsă când Cameron l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Benji Madden, în 2014, deoarece nimeni nu se aștepta ca ea să se așeze vreodată la casa ei, dar a făcut-o, căsătorindu-se cu acesta în 2015. „Trebuie să găsești pe cineva care se află în același loc ca și tine. Sincronizarea este totul”, a recunoscut actrița.

Cameron Diaz nu se aștepta să se căsătorească, mai ales după ce a ajuns la 40 de ani, dar totul s-a schimbat când s-a căsătorit cu Madden. „Este minunat. Nu credeam că este ceva ce voi face și nu știu dacă aș fi făcut-o dacă nu mi-aș fi întâlnit soțul. A fost o surpriză”.

Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au sărbătorit aniversarea de 8 ani alături de frumoasa lor fiică, Raddix, care s-a născut în 2020. Înainte de a o avea pe fiica ei, actrița a folosit scuza că ar fi prea multă muncă să aibă copii. Acum recunoaște că a avea un copil a fost cel mai extraordinar lucru care i s-a întâmplat ei și soțului ei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete