Cameron Diaz a născut la 47 de ani…. deși gurile rele spun că a apelat la o mamă surogat

Cameron Diaz

La începutul acestui an Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 47 de ani. Sarcina ei a fost ținută în secret și, din această cauză, a stârnit multe zvonuri potrivit cărora ar fi apelat la o mamă-surogat.

Celebra actriță și partenerul ei de mai mulți ani, Benjamin Madden, au acum o fetiță pe nume Raddix. Speculațiile pe seama faptului că micuța Raddix a fost născută de o mamă-surogat au început după ce a fost studiată o fotografie făcută pe 22 noiembrie 2019, în care Diaz apare îmbrăcată într-o pereche de blugi strâmți și un tricou negru, fără a avea burtă. Jurnaliștii de la The Sun au arătat fotografia și unor experți în infertilitate, pentru a le cere părerea. Ei erau curioși să știe dacă o femeie aflată în luna a șaptea de sarcină poate arăta așa cum arăta Diaz. „Femeile însărcinate în șapte luni au de obicei la această vârstă gestațională cam 12 kilograme în plus, cele mai multe dintre ele fiind concentrate în jurul abdomenului inferior', a declarat pentru The Sun dr. Gedis Grudzinskas. Iar faptul că după apariția acestui zvon – al folosirii unei mame-surogat – Diaz nici nu a negat și nici nu a confirmat că a fost gravidă, nu a făcut decât să alimenteze și mai mult bârfele. În fața acestei situații, fanii curioși au mers mai departe și au întrebat-o direct. Răspunsul frumoasei și celebrei actrițe a fost tot unul ambiguu, dovadă că știe să păstreze foarte bine un secret. O sursă apropiată cuplului a declarat că Benji și Cameron sunt niște părinți foarte fericiți, care se bucură doar de fiica lor. Aceasta a mai subliniat faptul că cei doi petrec aproape tot timpul în familie și niciodată nu sunt plecați amândoi de acasă, în același timp. Cel mult vin în vizită la ei prieteni dintre cei mai apropiați. Cât despre micuța Raddix, pe aceasta nu o prea scot afară și sunt extrem de protectori cu ea, mai cu seamă că este sezon de gripă.

Cameron Diaz și Benjamin Madden sunt căsătoriți din 2015. La începutul anului, pe 3 ianuarie, cuplul a făcut o postare pe o rețea de socializare, în care au anunțat fericitul eveniment, cerându-le totodată oamenilor să le respecte intimitatea.

„An Nou fericit de la familia Madden! Suntem fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem acest nou an anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden. Ea ne-a cucerit instantaneu inimile și ne-a completat familia. În același timp în care suntem bucuroși să împărtășim cu voi această veste, simțim și un puternic instinct de a ne proteja intimitatea. Așadar nu vom posta imagini și nici nu vom împărtăși detalii despre fetița noastră, altele decât faptul că este cu adevărat drăgălașă! Vă transmitem tuturor dragostea noastră și cele mai bune urări pentru un An Nou fericit!Cameron&Benji'

foto > Hepta

Citește și:

Enrique Iglesias, tată pentru a treia oară! Anna Kournikova a născut

Adele, mai slabă ca niciodată. Are o talie minusculă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete