Camerele de supraveghere te ajută să fii „omniprezent“ acolo unde este cea mai mare nevoie de tine!

Cu ajutorul tehnologiei, ai posibilitatea de a-ți proteja bunurile și proprietățile mult mai eficient decât în trecut. Asemenea unui erou din basme sau zeilor imaginați de oamenii din vechime, devii omniprezent și poți să vezi imagini de acasă ori de la firmă în permanență, chiar și atunci când te afli la zeci sau sute de kilometri depărtare!

Performanțele de care sunt capabile cele mai moderne camere de supraveghere

Dispozitivele de supraveghere îți oferă posibilitatea de a capta imagini clare, indiferent de caracteristicile spațiului a cărui protecție dorești să o asiguri prin această metodă.

De exemplu, Hikvision DS-2CD2T47G2-L2C IP Bullet este un echipament care se remarcă prin imagini de înaltă calitate, datorită unei rezoluții de 4 megapixeli. Caracteristicile tehnice ale acestei camere de supraveghere îi permit să clasifice țintele umane și vehiculele și să focalizeze imaginea pe acestea. Se obține claritate maximă inclusiv atunci când există o lumină puternică de fundal. În plus, dispozitivul este rezistent atât la apă, cât și la praf. 

Un alt produs capabil de performanțe deosebite este Hikvision DS-2CD2T87G2P-LSU-SL, de 8 megapixeli. Cele două obiective cu care este dotat preiau imaginile și le suprapun parțial pentru a asigura o vedere panoramică, de 180 de grade. Tehnologia ColorVu și lumina albă asigură redarea fidelă a culorilor chiar și în condiții de luminozitate redusă. Sunt încorporate un microfon și un speaker și sunt disponibile mai multe funcții inteligente, precum detecție mișcare, detecție depășire linie, clasificare om și vehicul sau detecție intrare și ieșire într-un perimetru anterior stabilit. 

Cum să montezi camere de supraveghere astfel încât să obții randament maxim?

Prima și cea mai importantă regulă este cât se poate de simplă. Ea spune că nu trebuie să montezi dispozitivele singur sau cu ajutorul unor prieteni, ci e nevoie să apelezi la reprezentanții unei firme specializate. Doar aceștia sunt capabili să evalueze corect spațiul și să decidă, în funcție de caracteristicile acestuia, numărul și specificațiile tehnice ale camerelor necesare. Iată care sunt cele mai importante aspecte de care ei vor ține cont!

• determinarea cu maximă exactitate a caracteristicilor proprietății și a necesităților de supraveghere. În funcție de concluziile la care se ajunge, se decide dacă este nevoie de echipamente cu rază de acțiune de câțiva metri sau zeci de metri, dotate cu funcții de filmare diurnă, nocturnă sau cu ambele variante, create special pentru spații interioare sau exterioare;

• identificarea clară a obiectivelor care au cea mai mare importanță, precum și a zonelor cu vulnerabilitate maximă, precum intrările sau anumite porțiuni ale gardurilor. Acestea trebuie să se afle în vizorul direct al unei camere de supraveghere; 

• acoperirea suprafeței astfel încât să fie evitată existența așa-numitelor unghiuri moarte, adică a spațiilor neacoperite de nici un dispozitiv;

• respectarea prevederilor legale, care afirmă, de exemplu, că este interzisă surprinderea imaginilor de pe alte proprietăți decât cea direct vizată. De asemenea, legislația românească prevede că mijloacele de supraveghere video trebuie amplasate  în locuri vizibile, ascunderea lor fiind permisă doar în anumite situații, clar definite, care sunt cunoscute de reprezentanții unei firme specializate în montare camere de supraveghere. 

Alege soluția tehnică avansată care îți permite să devii omniprezent și să îți protejezi eficient bunurile și proprietățile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial