Călin Goia de la Voltaj renunță la cântat?

Într-un interviu recent, artistul, cunoscut pentru melodii faimoase precum „Ca la 20 de ani', „Doar pentru ea' sau „Asta-i viața' a povestit despre modul în care pandemia și-a pus amprenta asupra carierei sale artistice.

Trupa Voltaj este una dintre cele mai cunoscute din România, iar solistul ei, Călin Goia, unul dintre cei mai carismatici cântăreți. Multe dintre melodiile lor au devenit HIT-uri, astfel că nici o petrecere nu se putea încheia fără unul dintre cântecele lor.

Efectele pandemiei și-au pus însă amprenta și pe succesul lor, iar fiecare a încercat să-și gasească propriile plase de siguranță. În ceea ce-l privește pe Călin Goia, acesta s-a reorientat către zona de afaceri. Mai exact, acțiunile la Bursă și investițiile imobiliare. Într-un interviu pentru impact.ro, acesta a povestit cum, după experiențe neplăcute cu brokerii, a decis să învețe singur mecanismele investițiilor la Bursă. Iar acum îi sfătuiește și pe cei din jur să facă același lucru.

„Spre exemplu, am învăţat o lecţie importantă. Aceea că nu trebuie neapărat să vinzi atunci când se produce un eveniment major şi lumea din jur se panichează. Trebuie să înveţi să-ţi înfrânezi asemenea porniri, deoarece, cu puţină şansă, poţi câştiga', a povestit artistul publicației citate. O a doua zonă de interes o reprezintă investițiile imobiliare.

„Am investit ceva şi în imobiliare. Doar pe piaţa bucureşteană, dar şi pe cea clujeană. Ultima investiţie vine şi din faptul că, de fel, sunt de acolo, şi ca atare mi-am zis că trebuie să fac asta. Mi-am cumpărat un apartament într-un nou complex, ridicat în zona fostei Fabrici de bere Ursus. E superbă zona, vă asigur', a spus Călin Goia entuziasmat.

Viața pe scenă, o amintire?

Nu, este răspunsul scurt. „Sunt ceva promisiuni şi cred că anul acesta ne vom putea întâlni cu mulţi români, mai ales la diverse evenimente organizate de administraţiile locale. Vara asta şi o bună bucată din toamnă cred că vom putea face asta. Dar nu cred că vom putea concerta şi pentru cei din diaspora. Ultimul concert de acest gen va rămâne, pentru mult timp de acum încolo, cel de la Torino, din februarie 2020, când, la întoarcerea din zona roşie, cum era pe atunci numită, am stat înghesuiţi pe aeroport, ca să dăm tot felul de declaraţii. Nu voi uita asta!', a concluzionat artistul în interviul pentru impact.ro

Citește și: Amalia Enache, despre posibilitatea unui al doilea copi

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro