Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată: „Putin cu valiza nucleară”

Călin Geambașu este unul dintre artiștii care au făcut parte din emisiunea „Școala Vedetelor’. De-a lungul timpului, acesta s-a remarcat prin talentul său artistic, însă nu a fost ocolit nici de scandaluri.

Cel mai mediatizat a fost cel în care tatăl său l-a acuzat că are un comportament nepotrivit față de familia sa. Din acest motiv, Călin Geambașu s-a decis să-și facă dreptate cu ajutorul justiției, dându-și tatăl în judecată și speră ca lucrurile să se liniștească.

„Acțiunea împotriva alegațiilor și denigrărilor la acoperire ale lui Nero e o acțiune a mea de apărare deschisă de acum jumătate de an, acțiune ce vizează mai multe fapte, ocazie cu care se va demonstra prin expertiză avizată și impostura din ultimele decenii ale maestrului scamator.

La ce ne ajută să ne închinăm la Regi Falși în timp ce adevărații oameni corecți muncesc cu seriozitate și fac sacrificii reale în domeniile lor de activitate? După cum bine se poate observa, nu am făcut nimic public, din respect pentru actul Justiției. Și nici nu voi continua în afara acestui răspuns. În urma apariției veștii în presă, voi oferi un răspuns scurt, apoi vă rog să lăsați actul Justiției să se desfășoare fără presiune', a declarat Călin Geambașu pentru Click!.

La primul termen dat de judecători, seniorul nu s-a prezentat și nici nu a fost reprezentat de vreun avocat. Fiul său susține că a invocat probleme de sănătate, însă este dispus să lupte până la capăt să dovedească faptul că acuzațiile pe care i le aduce tatăl său nu au fond. Mai mult decât atât, Călin Geambașu a dezvăluit că Petre Geambașu s-a autointitulat „Putin cu valiza nucleară', ceea ce el consideră că este o glumă nesărată și deloc potrivită în contextul actual.

„Vă pot spune doar că tatăl meu, celebrul Nero, impostorul meloman din spatele pianului electronic (și înconjurat de marionete care nu fac nici playback-ul corect), în ultima comunicare adresată mie și apoi Judecătoriei unde a pierdut și procesul cu ENEL (despre care el spune că nu există + alte negări absurde ce se demontează ușor prin simple probe cronologice – securiștii comuniști trebuie să înțeleagă că minciuna de rit vechi nu are eficiență în fața tehnologiei – nu mai merg strâmbele, e pe probe, nu pe vorbe), dragul meu tati s-a autointitulat ÎN SCRIS și în mod ridicol ca fiind PUTIN CU VALIZA NUCLEARĂ. (!!!) Din dragoste, desigur… V-a păcălit, este?

Eh, Putin ăsta cu valiza lui, nu s-a prezentat la primul termen de judecată, spunea în paralel că presimte că va avea nevoie de ambulanță, nu și-a delegat nici avocat și nici nu a trimis motivare pentru neprezentare. Partea vătămată, eram prezenți, având reprezentare prin Av. Ioana Badragan. Parcă un denigrator nu ar fi complet dacă nu ar fi și laș', a mai spus artistul sursei de mai sus.

În ciuda scandalurilor, Călin Geambașu își dorește ca relația cu tatăl său să se îmbunătățească, însă doar dacă acesta îi va dovedi că merită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete