Călin Geambașu, acuzații îngrozitoare. A vrut artistul să-și incendieze propria mamă?

Călin Geambașu este unul dintre artiștii care au făcut parte din  emisiunea „Școala Vedetelor'. De-a lungul timpului, acesta s-a remarcat prin talentul său artistic, însă nu a fost ocolit nici de scandaluri.

Cel mai mediatizat a fost cel în care tatăl său l-a acuzat că are un comportament nepotrivit față de familia sa, mai ales față de cea care i-a dat viață.

Lucrurile păreau să se liniștească în familia Geambașu, însă marele muzician Petre Geambașu și-a acuzat fiul că ar fi vrut să o incendieze pe mama sa. Recent, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Călin a reacționat și a oferit detalii despre aceste vorbe extrem de grele și dureroase.

„Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei. Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început, ca să acopere greșelile, că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile, asta a pus capac. Incendiile astea au fost numai în mintea lui.

Ei în loc să-și ia calitatea de bunici în serios, ei se țin de așa ceva (n.r. – acuzații grave). Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo', a declarat supărat Călin Geambașu.

Potrivit Spynews, videoclipul care apăruse public pe rețelele de socializare în care Petre Geambașu își acuza fiul că ar fi vrut să-i facă rău mamei sale pe când era doar un adolescent a fost șters.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete