Calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat . Când vor fi testați elevii?

Luna martie va fi una cu emoții pentru o mulțime de elevi. În perioada ce urmează, cei aflați în ani terminali vor susține simulări pentru examenele de Bacalaureat, dar și pentru Evaluarea Națională.

Calendarul simulărilor pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Ministerul Educației a făcut public calendarul simulărilor pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională. În acest an, la începutul lunii martie, elevii de clasa a VIII-a vor putea să își testeze cunoștințele și să vadă cât de bine sunt pregătiți pentru examenele din vară. Pentru aceștia, simulările sunt programate între 5 și 7 martie.

Pentru elevii de clasa a XII-a, dar și pentru cei de clasa a XI-a, simulările sunt programate la sfârșitul lunii martie. Astfel, între 19 și 22 martie, aceștia vor susține simulările pentru cele trei probe scrise ale examenului de Bacalaureat. Mai mult, elevii de clasa a XII-a vor intra în febra examenelor încă din luna februarie, atunci când le vor fi testate competențele lingvistice și cele digitale.

Pe 12 februarie va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în intervalul 16, 19 și 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale, iar în perioada 21-22 februarie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce se întâmplă cu vacanțele elevilor? Uite cum s-ar putea schimba structura anului școlar

Anul 2018 vine cu schimbări majore în educație! La ce trebuie să ne așteptăm în perioada următoare

Copilul tău nu pronunță corect anumite sunete? Poate avea dislalie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie