Calendarul iubirii 2007

Uncategorized

Din punct de vedere astrologic, ne asteapta un an relational intens si complicat. Si foarte important pentru multe perechi, care vor avea o perioada de testare, analiza si alegeri.

Despre dragoste…
Venus, planeta iubirii, ne vorbeste despre dragoste si parteneriat. Mersul ei pe cerul zodiacal si relatiile in care intra pe rand cu celelalte planete sunt elemente pretioase, pe baza carora se poate construi scenariul iubirii si al relatiilor cu cea mai mare probabilitate de realizare. Incercam sa-l trecem in revista, din martie si pana in decembrie (pentru februarie, vezi "Special Cupidon" din Horoscopul lunar).

Oferiti partenerei in intervalele mai putin faste ale planetei Venus, trandafirii pot atenua gelozia, suspiciunea, neincrederea…

18 martie – 11 aprilie
Venus este stapana in Taur si, teoretic, ar trebui sa ne aduca numai lucruri bune. In realitate, doar o parte din timpul sederii ei in Taur ne este favorabil: perioada 18-31 martie, care incurajeaza flirtul, comunicarea in cuplu, intalnirile, scurtele calatorii romantice. In jur de 29-31 pot aparea chiar surprize placute, experiente noi si interesante.
Influenta: generala, dar mai accentuata pentru Tauri, Pesti, Capricorni, Scorpioni.

Perioada 1-7 aprilie este delicata, fiindca Venus in Taur intra in conflict cu Saturn din Leu si cu Neptun din Varsator: frustrare, blocaj, dezamagire, miraj, inselaciune, imposibilitate, dificultati, amanari.
Influenta: generala, dar cu atentie marita pentru Tauri, Lei, Varsatori, Scorpioni.

8, 9 si 10 aprilie sunt zile care trebuie privite cu prudenta. Venus este conjuncta cu Algol (Beta din Perseu), stea fixa care rascoleste pasiunile si aduce trairi de o mare intensitate, dar poate naste adevarate drame, caci este renumita pentru influenta ei malefica.
Influenta: generala.

12 aprilie – 7 mai
Venus in Gemeni are, prin definitie, un comportament vioi si tineresc, dar instabil. Anul acesta, intreaga ei sedere in acest semn este otravita de aspectele disonante pe care le face cu alte planete: cu Marte si Uranus din Pesti, cu Jupiter si Pluto din Sagetator.

Careul Venus-Marte se mentine in toata perioada 12 aprilie-7 mai. Este distructiv atat la nivel macro, pentru pace si cooperare, cat si la nivel personal, pentru iubire si cuplu. Echilibrul sub aceasta configuratie este o raritate, iar armonia, un lux. Exista pasiune din plin! Dar este pasiunea care secatuieste: violenta, oarba, tiranica, manata de dorinta, impregnata de gelozie, exigenta si posesivitate. Nu este nicidecum genul de iubire care implineste, care aduce fericirea. Din contra, atrage conflictele, dramele, despartirile. In cel mai fericit caz, apare stresul emotional, iar lucrurile "nu se leaga".

Perioada 24 aprilie-1 mai este in mod special critica, fiindca Venus este atacata nu doar de Marte singur, ci si de Marte in conjunctie cu Uranus, pe de-o parte, si de Jupiter, pe de alta parte. In plus, Jupiter amplifica reactiile, iar Uranus aduce evenimente brutale, imprevizibile.

Intre 4 si 7 mai Venus, in opozitie cu Pluto, poate sa dea apa la moara neincrederii, suspiciunii, geloziei, manipularii afective si sexuale.

Pentru toata perioada 12 aprilie-8 mai se recomanda prudenta, ratiune, calm si diplomatie, indiferent de semn.
Influenta: generala, dar mai accentuata pentru Gemeni, Pesti, Sagetatori, Fecioare, Tauri si Balante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din