Cadoul perfect pentru el

Când vine vorba de cadourile pentru bărbați, țineți minte că ei sunt mult mai simpli decât noi, femeile.

Cadoul perfect pentru el

Ei sunt mulțumiți să primească ceva ce a fost făcut cu un anumit scop și pe care îl vor păstra mult timp. Sau până se strică.

Totuși, este posibil ca uneori să ne decidem greu ce cadou să facem sau pur și simplu să nu avem inspirație.

Idei de cadouri

  • Dacă soțul/iubitul are vreun hobby, încercați să găsiți ceva nou care să îi completeze colecția. Poate îi place să picteze și ați găsit un șevalet vintage sau poate îi place să călătorească și găsiți ceva drăguț care are legătură.
  • Parfumurile sunt întotdeauna o idee bună. Când ajungeți în punctul în care sunteți împreună de mult timp, începi să observi ce îi place și poți alege un parfum potrivit. Parfumurile lor au scopul de a fi plăcute și pentru noi, așa că orice parfum care îți place, probabil îi va plăcea și lui.
  • Hainele sunt și ele o idee bună, în special cămășile, cravatele sau chiar lenjeria intimă. Alegeți culori neutre și simple cum sunt albul, bleumarinul, griul. La cravate puteți merge puțin la risc dacă îl cunoașteți bine, la fel și la lenjerie.
  • Nu tuturor bărbaților le plac accesoriile, dar dacă observi eșarfe sau mânuși în garderoba sa, caută ceva pe gustul lui. Îți poți da ușor seama ce i-ar plăcea și ce nu.
  • Ceasurile de mână sunt o idee excelentă. Un ceas este un cadou elegant și niciun bărbat nu s-ar plânge de un astfel de cadou, mai ales de la noi.
  • O sticlă din băutura sa preferată este o altă idee bună. Există sticle de colecție cam din orice tip de băutură și nici nu e greu să găsești. Magazinele mari au de obicei o gamă variată din fiecare băutură alcoolică.
  • O vacanță planificată doar pentru voi doi. Nu trebuie să fie lungă, trebuie doar planificată din timp, undeva unde poate ați mai fost și aveți amintiri frumoase de acolo sau undeva unde știi că i-ar plăcea să mergeți.

Orice cadou ați alege, simplul fapt că vine de la voi, îi va bucura, la fel cum prezența voastră este suficient să simtă că nu au nevoie de nimic altceva.

Redactat de Ana Maria Niță-Bungrezeanu

Citește și:

Cum ne asortăm coafura cu ținuta? Obține un look inedit în 6 pași simpli

Nu trebuie să-ți lipsească din garderobă! 6 moduri în care poți purta perle

Crema de protecție solară este expirată? Iată cum îți dai seama

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii