Cadou inedit de Moș Nicolae pentru Gina Pistol! Cum a impresionat-o Smiley?

Anul acesta Moș Nicolae a fost foarte darnic cu vedetele din România. Gina Pistol a fost surprinsă în mod spectaculos de iubitul ei, Smiley și nu a ezitat să împărtășească bucuria cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Gina Pistol și Smiley vor deveni curând părinți și în fiecare zi așteaptă cu nerăbdare momentul în care îți vor ține în brațe micuța. Cei doi fac deja toate pregătirile necesare, iar de Moș Nicolae, Gina a primit un cadou minunat.

În dimineața zilei de Moș, viitoarea mămică a găsit în ghete o altă pereche de ghete, mai bine zis, de ghetuțe. Mici și delicate, ghetuțele lăsate de „moș' au impresionat-o pe Gina și ea le-a arătat fanilor de pe Instagram surpriza găsită.

„Și la mine a venit Moș Nicolae! Iată ce am găsit în ghete.❤', a scris Gina în dreptul pozei.

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță

În toamna acestui an, Gina și Smiley au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți. Ei au postat pe Youtube un clip în care au mărturisit și motivul pentru care au ținut ascuns acest lucru, deși în presă existau deja zvonuri. Gina Pistol trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, mai ales că medicii nu îi mai dădeau speranțe că ar putea rămâne însărcinată.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem', a spus Gina Pistol în pe Youtube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete