Cadou de 1 milion de dolari: George Clooney, actorul cu dare de mână

În 2013, pe când George Clooney avea 52 de ani și era pe punctul de a apărea în thriller-ul spațial „Gravity', a venit cu o modalitate uriașă de a mulțumi celor mai apropiați 14 prieteni pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor: un cadou de 1 milion de dolari fiecare.

“La filmul Gravity nu au vrut să ne plătească, așa că ne-au oferit un procent din încasări, pentru că își imaginau că o să fie un eșec, dar a devenit un succes. Și m-am gândit că ce am se datorează acestor oameni care timp de 35 de ani m-au ajutat într-un fel sau altul', a povestit George Clooney într-un interviu pentru GQ.

„Am dormit pe canapele lor când am fost lefter. Mi-au împrumutat bani când am fost ruinat. M-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie de-a lungul anilor.'

Vedeta de film a invitat la el acasă 14 prieteni apropiați. Aceștia au rămas șocați când George Clooney le-a dat fiecăruia o valiză cu un milion de dolari în numerar. Prin acest gest, actorul din „Ocean’s' și-a arătat recunoștința pentru momentele din trecut, pentru loialitatea și bunătatea lor.

Bine faci, bine găsești

La doar un an de la impresionantul gest, Clooney s-a căsătorit cu Amal Clooney și împreună au gemenii Ella și Alexander, în vârstă de 3 ani. Amal Clooney este de profesie avocat pentru drepturile omului. Clooney susține în continuare că gestul lui de acum câțiva ani a fost răplătit întâlnind-o pe Amal și dăruindu-i cei doi copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete