Cada de baie de tip freestanding – de ce să alegi acest obiect sanitar?

Atunci când dorești un aspect spectaculos în baia ta, vei avea nevoie de produse de tipul căzi freestanding. Aceste obiecte sanitare pot schimba esteticul încăperii tale și îți pot oferi momente de relaxare. 

Descoperă din rândurile de mai jos tot ce trebuie să cunoști înainte de a achiziționa cazi freestanding, astfel încât investiția ta să fie cât mai potrivită și pe termen lung.

Căzi freestanding

Baia este o încăpere importantă din casă și din acest motiv este indicat să alegi cu atenție obiectele sanitare. De ce să nu alegi produse spectaculoase care pot crea un aer modern? În prezent, piața căzilor de tip insulă este diversificată și poți alege un model adaptat cu bugetul tău. Ai posibilitatea să o amplasezi acolo unde îți dorești dacă spațiul îți permite. Nu va mai trebui să o așezi lângă perete, ci o poți așeza în mijlocul băii sau chiar pe diagonală. Mai mult, în mediul online vei descoperi și numeroase variante de susținere. De exemplu, diferite modele de picioare sau suporturi de tip cadru.

Instalațiile și cada freestanding

Un avantaj al căzii freestanding este acela că nu trebuie să mai stai înconjurat de instalațiile de apă. De exemplu, poți alege un model de baterie care se încastrează în podea sau pe marginea căzii. Toate sistemele de alimentare și de scurgere pot fi ascunse cu ușurință de un instalator profesionist, și astfel cada să devină obiectul central al băii tale. Mai mult, eșți liber să poziționezi oriunde în jurul căzii diferite sisteme de depozitare, precum rafturile de prosoape sau de igienă. În felul acesta, vei obține un aspect modern.

Ce materiale ai la dispoziție?

Înainte de a face o investiție, este bine să cunoști și materialul din care este produsă cadă freestanding. Astfel, vei putea alege doar ce ti se potrivește. Iată care sunt principalele categorii de materiale utilizate:

·       fonta – este un material utilizat de mulți ani datorită proprietăților sale. Acesta va menține apă caldă un timp îndelungat și, mai mult, oferă durabilitate. Dacă alegi o cadă fabricată din fontă este bine să iei în calcul și greutatea, deoarece este mult mai mare în comparație cu alte materiale;

·       acrilul – este un material des utilizat deoarece este durabil și nu necesită un efort din partea ta cu privire la întreținere;

·       compozitul – este un material modern, ușor, care se păstrează bine în timp;

·       fibra de sticlă – vei găsi numeroase modele de căzi fabricate din acest tip de material, deoarece este unul extrem de ușor. Dacă alegi un astfel de produs este bine să știi că trebuie să-i acorzi atenție sporită, datorită faptului că se pătează cu ușurință.

Oglinda de baie

Oglinda ocupă un loc important atunci când vine vorba de esteticul băii. Alege întotdeauna un model potrivit cu dimensiunea încăperii. Poți verifica ușor acest detaliu dacă măsori chiuveta sau corpul de mobilier. Oglinda nu trebuie să depășească dimensiunea obiectelor, ci trebuie să fie mai mică cu aproximativ 2.5 cm. În funcție de necesitatea ta este bine să știi că poți alege diferite modele de oglinzi. Cele mai importante sunt: clasice, cu spațiu de depozitare, rotunde, cu led sau cu funcții de tip smart, precum afișaj de temperatură, oră sau funcție de dezaburire.

De unde poți achiziționa obiecte sanitare?

Dacă dorești să economisești timp, atunci alege să comanzi cada dorită sau oglinda baie din mediul online. 

Important este să cunoști dimensiunile și să citești cu atenție descrierea produselor și termenii. Accesează site-ul lux-sanitary.ro și vei descoperi o gamă diversificată de modele, toate puse la dispoziția ta pentru a face cea mai bună alegere!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0760077183

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial