Buze de top pentru o viata

Buze de top pentru o viata

Clinica LUXURY AESTHETICS
Detinand un loc de top pe scara atractivitatii si succesului frumusetii feminine, buzele (mai exact dimensiunile si forma lor) beneficiaza in prezent de multe proceduri de modelare. Daca in vremea Renasterii se"purtau" buzele subtiri, daca in perioada interbelica frumusetea echivala cu "inimioare rujate", azi cele mai multe femei invidiaza gura plina si sensuala "gen Angelina Jolie".

Daca te-ai hotarat sa-ti schimbi look-ul – nimic mai simplu, mai nedureros si, mai ales, cu rezultat permanent- poti alege Clinica LUXURY AESTHETICS din Bucuresti, str Hatmanul Arbore nr 12, sector 1 (zona Dorobanti) si din Constanta, str Soveja nr 55A, bl 59A.

Specialistii de la Luxury Aesthetics au introdus pentru prima oara la noi in tara metoda maririi buzelor cu ulei medical de silicon prin tehnica micropicaturii.

Avand o mare experienta in domeniu, medicii din clinica Luxury Aesthetics reusesc, prin aceasta metoda (ce nu necesita anestezie) sa remodeleze buzele prin stimularea procedurii de colagen propriu.

In scurt timp vei avea astfel buze marite, moi si catifelate, cu aspect foarte natural ce se vor imbina armonios chipului tau. Foarte improtant de stiut, transformarea este permanenta.

Mai multe informatii gasesti pe site-urile www.clinica-luxury.ro sau www.modelarebuze.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate