„Burlacul” Andrei Andrei s-a căsătorit! A făcut primelele dezvăluiri despre nunta lui

Andrei Andrei a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Burlacul', de la Antena 1, pentru a-și găsi jumătatea. Se pare că acest pas nu l-a ajutat să-și îndeplinească visul, pentru că abia după ceva ani de la terminarea emisiunii, Andrei a reușit să-și găsească sufletul pereche.

„Burlacul' Andrei Andrei și-a găsit, în sfârșit, fericirea, lângă o tânără pe nume Flory. Cei doi s-au căsătorit, sâmbătă, pe o plajă exotică. Nunta a avut loc într-un cadru foarte restrâns, iar ceremonia a fost organizată cu puțin timp înainte, în doar două săptămâni.

„Burlacul' Andrei Andrei s-a căsătorit

Cei doi îndrăgostiți au făcut primele declarații despre cel mai frumos moment din viața lor.

„Ieri am fost tot numai un zâmbet. Am și plâns am și râs. Când am văzut-o pe Flory îmbrăcată în mireasă. Nu m-a lăsat deloc să o văd când se pregătește, nici rochia nu am văzut-o. Insula unde ne-am căsătorit pe o insulă din Africa. Nu am plănuit foarte multe. Locuim împreună de ceva timp. Lucrurile au decurs atât de bine, că nu mai necesita să așteptăm. Organizarea ne-a luat doar două săptămâni', a spus Andrei Andrei, la Antena Stars.

„Eu am 23 de diamante pe verighetă. Pe data de 23 ne-am cunoscut. Eu cred că suntem un cuplu aparte, nu suntem neapărat… Ne cunoaștem foarte bine. Nu m-a cerut încă, nu am inel de logodnă(…) Da, vom face o nuntă și în România, la anul probabil. Încă nu am stabilit. Nouă ne ies mai bine lucrurile când le plănuim din scurt. Am avut doar 3 invitați. A trebuit să avem doi martori și a venit încă o prietenă', a spus soția lui, Flory.

Pentru a vedea imagini de la nunta celor doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Răzvan Simion a spus adevărul despre despărțirea de Lidia Buble: „Fata cu care dorm eu acasă seara…'

Marcel Iureș, dezvăluiri uluitoare despre copilăria sa: „Am trăit și în subsoluri'

După 8 ani de căsnicie, un cuplu celebru a anunțat divorțul. Care sunt motivele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete