„Bună seara, iubite, te-aștept ca din cer…” Cum și-a luat Loredana Groza adio de la Ion Caramitru?

„Bună seara, iubito' (duetul dintre Loredana Groza și Ion Caramitru, din 1988) a rămas și acum una dintre cele mai cunoscute melodii din muzica românească. Loredana a ținut să-și ia rămas bun de la marele actor apelând la versurile acestui cântec. 

Vestea că marele actor Ion Caramitru a murit, după o perioadă mai lungă de internare la Spitalul Elias, a luat prin surprindere lumea artistică din România.

Mesajele de condoleanțe au umplut rețelele de socializare, însă unul dintre acestea iese în evidență. Este vorba despre mesajul transmis de Loredana Groza. Alături de aceasta, Ion Caramitru a înregistrat o melodie care s-a transformat într-un hit ascultat și apreciat și în prezent.

Întâlnirea cu Ion Caramitru, un moment electrizant

„Bună seara, iubite…
Te aștept ca din cer,
Să-mi aduci continente de palid mister…
Mai presus de măriri, de căderi de cuvânt…
Adio Maestre Ion Caramitru RIP'

Acesta a fost mesajul Loredanei, amintind astfel de faimoasa melodie și faimosul duet dintre cei doi.

Într-o intervenție pentru Aleph News, Loredana a povestit despre momentul în care s-au întâlnit pentru prima oară:

„Am avut un șoc când l-am întâlnit la Sala Sporturilor. Nu știam că voi avea această surpriză, dar în momentul în care a început cântecul dânsul a apărut din culise recitând și a avut un moment, toți cei care au fost prezenți acolo și-l amintesc și acum. A fost un moment electrizant, a fost divin, am început să plâng, să mă frec la ochi pentru că nu-mi venea să cred că îl văd pentru prima oară.'

Artista a recunoscut ceea ce știam cu toții, ca „vocea lui este inconfundabilă și îți trezește toate stările bucurie, tristețe, nostalgie, orice emoție reușea să transmită prin vocea, energia lui. Cred ca în momentul ala, a fost un moment în care m-a descoperit și l-am cunsocut și eu cu adevărat pentru că după aia am început să facem turnee împreună', a dezvăluit artista.

Citește și: 10 întrebări la Michelle Obama a răspuns admirabil

Foto: Facebook

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete