Britney Spears și Sam Ashgari au stabilit data nunții

Britney Spears și actorul Sam Ashgari au decis să se căsătorească și au stabilit și data nunții. Când va avea loc aceasta?

Britney Spears și Sam Ashgari au o poveste de iubire ieșită din tipare, ținând cont de episoadele dificile prin care a trecut artista de-a lungul anilor. Cei doi s-au cunoscut la filmările unui videoclip al cântăreței, în care a jucat și actorul. Ambii au povestit cum au început să discute despre sushi și despre cum ar fi frumos să iasă împreună la masă, la sushi. Însă acest lucru s-a întâmplat cinci luni mai târziu, când Britney Spears i-a găsit numărul de telefon în geantă.

Deși mai mic decât cântăreață cu 12 ani, acesta a fost alături de ea în toate momentele dificile. Aflată până anul trecut sub tutela tatălui ei – după un episod de cădere nervoasă -, aceasta a mai apelat la servicii de specialitate, pentru tratarea anumitor stări de instabilitate emoțională. Iar în tot acest timp, Sam Ashgari a fost alături de ea. Eliberată de sub tutela conservatoare a tatălui, conform căreia nu avea voie să se căsătorească și să aibă copii, aceasta a anunțat imediat logodna, precum și faptul că este însărcinată.

Britney Spears și Sam Ashgari, în sfârșit soț și soție

Cei doi își fac declarații publice de iubire, iar de curând au repostat imaginea cu inelul de logodnă despre care se spune că valorează 70.000 de dolari și cu mesajul: „am stabilit data nunții, dar nimeni nu va ști decât după ce va avea loc.'

Britney SpearsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Am primit atât de multă iubire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete