Britney Spears, disperată să-și recupereze averea

Britney Spears

Supranumită „Prințesa Pop', celebra cântăreață Britney Spears are o avere uriașă, de circa 60 de milioane de dolari. Însă nu poate avea acces la ea, din cauza unei hotărâri judecătorești mai vechi, care îi permite doar tatălui ei, Jamie Spears, să controleze finanțele artistei.

Un document recent obținut de publicația The New York Times arată că artista se luptă în continuare în justiție pentru a-și recâștiga accesul la propriile venituri. Cum s-a întâmplat ca celebra cântăreață să decadă din drepturi?

De la cădere psihică, la pierderea banilor

Totul a început în 2007, când artista a avut o cădere psihică publică. La acel moment, artista a intrat într-o frizerie și și-a ras complet părul, apoi a lovit o mașină cu o umbrelă. Momentele negre din viața artistei au scos la iveală și mai multe derapaje în viața cântăreței, unele legate și de abuzuri de medicamente/substanțe. Incertitudinea în ceea ce  privește starea psihică a artistei, dublată de evaluări psihiatrice periodice au condus la decizia ca tatăl acesteia să preia controlul temporar a tuturor finanțelor cântăreței.

Fără comentarii

Public, artista nu a făcut nici o declarație referitoare la acest subiect. Pe cale legală, însă, încearcă de mult timp să-și recupereze drepturile, având în vedere reabilitatea acesteia. Britney Spears luptă încă din 2014 pentru a anula această decizie judecătorească, fără însă a reuși.

Conform aceleiași publicații, anul trecut, avocatul artistei a spus judecătorilor că acesteia îi „este frică de tatăl ei', pentru că este un fost alcoolic, care a avut parte de acuzații de abuz fizic și verbal. Nemulțumirea artistei este dublată și de faptul că acest act a devenit o unealtă de control și opresiune împotriva ei, situație cu care Britney s-a confruntat și în trecut.

Conform spuselor ei în timpul audierilor, tatăl ei îi controla în înregime viața, de la persoanele cu care ieșea până la ce culoare să aleagă pentru mobilă.

În tot acest timp, fanii i-au fost alături, pornind chiar și o mișcare #freebritney – eliberați-o pe britney, pentru a o încuraja în procesul de reobținere a drepturilor sale.

Citește și: De ce pleacă Iulia Albu de la Pro Tv?

Foto: Shutterstock

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete