Brigitte vrea să se împace cu Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul: „Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul”

Brigitte Pastramă, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, a anunțat că s-a împăcat cu Florin Pastramă după ce anunțase divorțul. Din păcate, ei s-au despărțit din nou, se pare că bărbatul ar fi fost gelos.

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la împăcare, dar acesta nu a durat mult, căci s-au despărțit din nou, după cum a anunțat Brigitte acum într-un mesaj publicat în mediul online. Spune că bărbatul a fost gelos, că ea a apărut la mall cu fostul soț, tatăl fetei sale, într-un costum mai sexy. Totodată, Brigitte a menționat că pe Florin Pastramă l-ar fi deranjat că ea a postat pe Instagram imagini din perioada în care forma un cuplu cu Ilie Năstase.

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem (…) Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?', a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare, conform Spynews.

brigitte-si-florin-pastrama-impacare-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit

Brigitte Pastramă a fost cea care a luat decizia de a pune punct căsniciei cu Florin, după ce omul de afaceri a fost agresiv cu ea în repetate rânduri. Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat care sunt motivele pentru care a decis să divorțeze. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete