Brigitte și Florin Pastramă au divorțat la notar, apoi s-au împăcat: „Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul și s-a anulat”

Florin Pastramă a mărturisit că a mers cu Brigitte la notar să divorțeze, apoi s-au răzgândit și s-au împăcat. Ei au semnat primul rând de acte, apoi nu s-au mai prezentat și divorțul s-a anulat.

În cadrul unui interviu pentru ciao.ro, Florin Pastramă a povestit că a mers la notar să divorțeze și că au semnat primul rând de acte, apoi s-au răzgândit.

„Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit. Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!', a povestit soțul vedetei.

brigitte-si-florin-pastrama-s-au-impacat-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cât timp au fost despărțiți, Florin Pastramă s-a mutat înapoi la mama lui, acolo unde locuia și înainte să se cunoască cu Brigitte. Omul de afaceri susține că i-a fost fidel soției sale cât timp au fost separați și nici nu a acceptat invitațiile prietenilor de a ieși în oraș.

„Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină!  Astăzi suntem împreună mai mult ca la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus!

Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu, și Brigitte. Noi suntem  copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să gresesc…

Dar eu nu, am stat acasă. M-au sunat, hai la restaurant, hai în cluburi, am zis nu. Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să termine această problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu Da și Amin. Ne iubim mai mult ca la început!', a spus Florin Pastramă pentru sursa mai sus-menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete