Brigitte Pastramă, operată de urgență. Mesajul transmis din spital: „Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine”

Brigitte Pastramă a fost operată de urgență marți, 21 iunie. Direct pe patul de spital, fosta soție a lui Ilie Năstase a transmis un mesaj pentru Florin, soțul ei de care s-a despărțit recent.

Brigitte Pastramă a anunțat pe contul de Instagram că s-a operat, dar și că încă soțul ei, Florin, nu i-a fost alături când avea cea mai mare nevoie de el. Fosta soție a jucătorului de tenis nu a spus motivul pentru care s-a operat, ci doar că intervenția a fost una foarte dificilă.

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Iisus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine', a scris Brigitte Sfăt pe Instagram. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost dezamăgită de faptul că Florin Pastramă nu i-a fost alături în acele momente grele.

Brigitte-operataSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit

Brigitte Pastramă a fost cea care a luat decizia de a pune punct căsniciei cu Florin, după ce omul de afaceri a fost agresiv cu ea în repetate rânduri. Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat care sunt motivele pentru care a decis să divorțeze. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură’, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete