Brigitte Pastramă, declarații cutremurătoare despre sarcina pierdută: „Nu era timpul potrivit pentru…”

Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o poveste de dragoste frumoasă după ce flacăra iubirii s-a aprins la emisiunea „Ferma'. De doi ani sunt căsătoriți și își doresc cu ardoare ca familia lor să se mărească.

Brigitte Pastramă a rămas însărcinată, însă minunea a durat foarte puțin, iar acum fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit cum e depășit acest moment dificil și cum vede ea această întâmplare nefericită.

Sarcina a fost posibilă în urma unei inseminări artificiale, la scurt timp după căsătorie. Doar trei săptămâni s-a putut bucura de minunea din pântecul ei, deoarece vedeta a pierdut sarcina. Imediat după aceea a urmat o perioadă din care a ieșit cu greu.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat. Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin COVID și vaccin, toate chestiile astea.

Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a când a început pandemia de COVID. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine', a mărturisit Brigitte Pastramă pentru Click.ro.

Acum ceva timp, fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit că a trecut prin momente dificile și când se afla în căsnicia cu marele tenismen. Unele dintre acestea având legătură cu Amalia Năstase. Atunci când a i s-au depistat câteva tumori și temerea majoră era să nu fie de tip benign, Ilie Năstase nu a susținut-o, iar Amalia ar fi acuzat-o că boala este, de fapt, un pretext pentru a nu-l pierde pe fostul tenismen.

„Ilie nu a avut nicio taină. M-a lăsat în plata Domnului. Asta nu am putut să iert. Că în cel mai greu moment am fost singură. Și Amalia vorbise prin oraș că eu nu sunt bolnavă și că eu așa vreau să îl țin pe Ilie alături de mine.

M-a dus undeva unde mi-a făcut o diagnosticare cu un aparat care nu vedea prin silcoane și mi-a zis că sunt sănătoasă. (…) La RMN mi-au zis că e nasol și că e formațiune canceroasă și că cel mai mare avea 2 cm sub piept. Am fost distrusă. Și aia zicea că e sănătoasă și că îl folosesc pe Ilie’, a declarat Brigitte la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete