Brigitte Pastramă, căsnicie tulburată din cauza Amaliei Năstase: „Nimeni nu știe cât de batjocorită…”

Brigitte Pastramă și-a reamintit câteva momente dificile prin care a trecut în timpul căsniciei cu Ilie Năstase și cât de mult a fost implicată fosta soție a acestuia, Amalia Năstase.

Aflată în vacanță alături de Florin Pastramă, fosta soție a tenismenului i-a povestit acestuia cum au fost cei opt ani de căsnicie alături de Ilie Năstase. Unele momente dificile și dureroase au legătură chiar cu Amalia Năstase. Unul dintre acestea a fost când i s-au depistat câteva tumori și temerea majoră era să nu fie de tip benign.

Ea susține că Ilie Năstase nu a susținut-o atunci, iar Amalia a pus și mai mult paie pe foc acuzând-o că boala ei ar fi fost, de fapt, ceva născocit de ea pentru a nu-l pierde pe fostul tenismen.

„Ilie nu a avut nicio taină. M-a lăsat în plata Domnului. Asta nu am putut să iert. Că în cel mai greu moment am fost singură. Și Amalia vorbise prin oraș că eu nu sunt bolnavă și că eu așa vreau să îl țin pe Ilie alături de mine.

M-a dus undeva unde mi-a făcut o diagnosticare cu un aparat care nu vedea prin silcoane și mi-a zis că sunt sănătoasă. (…) La RMN mi-au zis că e nasol și că e formațiune canceroasă și că cel mai mare avea 2 cm sub piept. Am fost distrusă. Și aia zicea că e sănătoasă și că îl folosesc pe Ilie', a declarat Brigitte la Antena Stars.

Din păcate, de-a lungul celor 8 ani, focoasa brunetă a îndurat umilințe și din partea prietenilor fostului soț. Aceasta susține că aceștia nu o invitau la masa lor, însă Amalia era mereu bine primită.

„Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie', a mai dezvăluit soția lui Florin Pastramă.

Mai mult decât atât, Ilie Năstase a menținut o relație extrem de apropiată, potrivit celor spuse de Brigitte. Atunci când mergeau la diverse evenimente, Amalia era prezentă, ba chiar era alături de el la întâlniri, deși „locul' era al soției sale legale. Mai mult decât atât, soția lui Florin Pastramă susține că Amalia purta o verighetă aproape identică cu ce aveau ei.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam', a declarat bruneta.

Un alt aspect neplăcut pe care l-a dezvăluit Brigitte a fost faptul că Ilie Năstase nu a mai ținut legătura cu băiatul lui din Franța cât timp a fost căsătorit cu Amalia.

„Să nu uităm că Ilie mai are un băiat în Franța pe care nici nu l-a căutat cât a fost cu ea. Eu nu am vrut ca soția actuală a lui Ilie să treacă prin suferința prin care am trecut eu', a mai precizat Brigitte Pastramă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete