Brigitte Pastramă, căsnicie plină de provocări. De ce nu mai vorbește cu soțul ei: „Eu îl văd în stare să…”

Brigitte și Florin Pastramă au întâmpinat din nou neplăceri. Cei doi soți au ajuns să nu-și mai vorbească. Bruneta este supărată foc pe soțul ei pentru că acesta nu reușește să țină cont de ceea ce își dorește ea, astfel a ajuns să-i adreseze câteva cuvinte dureroase.

Motivul tensiunii dintre ei este legat de anumite subiecte des întâlnite în orice căsnicie, iar Brigitte nu a tolerat superficialitatea soțului ei și s-a enervat.

„Am văzut că piscina este plină de apă, dar nu știam exact cum funcționează și ca să ajung la butoane, eu am luat-o prin apă, după am văzut că puteam să o iau și pe lângă piscină. Florin când m-a văzut, hop și el. Bine că n-a intrat încălțat că eu îl văd în stare să intre și încălțat în piscină', a declarat Brigitte la Antena Stars.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat cum s-a produs evenimentul care le-a stârnit cearta, însă nu este prima oară când cei doi au astfel de neînțelegeri. Dar ca de fiecare dată, au reușit să găsească împreună soluții.

Și-a schimbat pantalonii, dar a rămas în tricou. Când l-am văzut că se bagă în apă cu tot cu tricou, exact cum fac arăboaicele alea când mergeam în Dubai și erau ele toate îmbrăcate. Mă frate unde te crezi. Eu nu am mai văzut până acum acasă vreun om să stea în pantaloni scurți și îmbrăcat.

Mă frate nu mai mânca dacă ți se pare că ai șunci ori nu te mai băga în piscină. Fă-te și tu că te scarpini, că faci altceva, că dai un mesaj, nu intra după mine în piscină. Ai vrut să faci ca și copiii mici, dar nici n-ai vrut să te dezbraci să te vadă țara. De ce credeți că n-a vrut să se dezbrace Florin. De ce? Că o fi pudic sau că e vreun musulman. Nu,nu, să nu-i vedeți voi grăsimile', a mai spus Brigitte Pastramă.

Florin Pastramă, căsnicie din interes

Florin Pastramă s-a înfuriat și a transmis un mesaj tuturor celor care spun că mariajul lui cu Brigitte este din interes. El a spus că a reușit să-i înapoieze acesteia banii pe care i-a împrumutat atunci când avea mare nevoie, dându-i un teren. Discuțiile extrem de dure au încetat, iar banii pe care îi câștigă acum sunt investiți în scopuri comune, mai ales în vacanțe.

„Tatăl nostru ne-a lăsat un imperiu. Am probleme cu blocul pe care îl construim din 2016. Lumea spune că stau cu Brigitte pentru bani, ea ne-a ajutat la început, ne-a dat bani, dar noi i-am dat un terent în schimb. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. Tot ce fac eu cu Brigitte, facem pentru a merge în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte', a dezvăluit Florin Pastramă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete