Brândușa Simion, răspuns acid la acuzațiile Marinei Almășan referitor la copiii lui Victor Socaciu: „Nu mă interesează…”

În urmă cu două săptămâni, Victor Socaciu a încetat din viață. Una dintre soțiile sale, cunoscuta Marina Almășan, a declarat la scurt timp după moartea acestuia că artistul nu a apucat să-și vadă copiii deoarece actuala soție nu i-a anunțat că acesta are probleme grave de sănătate și se afla în spital.

La scurt timp după ce s-a aflat că artistul a murit, Marina Almășan a declarat că regretatul artist nu și-a luat adio de la copiii săi, deoarece aceștia din urmă nu au știut că el se află în stare gravă în spital. De vină ar fi fost Brândușa Simion.

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă.Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire', a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Victor Socaciu a avut patru soții și trei copii cu femei diferite. Prima sa fată din căsătoria cu Doina, Iulia, are aproximativ 40 de ani, Alessia Ana-Maria (33 de ani) este cea de-a doua fiică a artistului dintr-o relație cu o sibiancă și Victor, în vârstă de 23 de ani din căsnicia cu Marina Almășan. S-a speculat că cei trei copii erau trați preferențial și regretatul artist făcea diferențe mari între ei.

Brândușa Simion a răspuns declarației făcute de Marina Almășan, susținând că în momentul de față este în perioada de doliu și nu o interesează absolut nimic din ceea ce speculează în presă sau ce declarații apar. Singurul lucru pe care l-a menționat cea de-a patra soție a cântărețului de muzică folk a fost că acesta și-a iubit copiii în egală măsură și nu a făcut separatisme.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa.Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei', a explicat Brândușa Simion, tot pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete