Brad Pitt își hrănește sufletul: vizitează muzeele Europei

Marți 12 martie, actorul american a fost văzut în Paris vizitând Muzeul de Artă Contemporană, mai exact expoziția bunului său prieten, sculptorul Thomas Houseago. Îmbrăcat lejer, cu același aer sexy care l-a propulsat în topul celor mai râvniți bărbați de pe mapamond, Brad Pitt nu a trecut neobservat de către parizieni. 

La 55 de ani, două căsnicii ratate și 6 copii, Brad Pitt pare să-și fi găsit drumul și liniștea. Tabloidele și amatorii de scandal nu-l găsesc în cluburile rău famate din America, bârfele și relațiile de-o noapte nu-l definesc, iar decența și discreția cu care a ales să trateze divorțul de fosta soție, Angelina Jolie, spun multe despre caracterul actorului.

Se pare că Franța ocupă un loc special în sufletul actorului… acolo s-a căsătorit cu Angelina și tot acolo se retrage când își dorește liniște și armonie în jur. În 2012, pe atunci cuplul Brangelina, survolând cu un elicopter zona din sudul Franței, au zărit un castel magnific, într-o zonă viticolă, aflat pe o proprietate de zeci de hectare unde sunt plantate vițe de vie nobilă. Acolo, la Chateau Miraval, Brad Pitt și Angelina s-au căsătorit, acolo și-au crescut copiii și tot de acolo se întorceau când a izbucnit cearta care avea să le aducă divorțul.

Zilele trecute, aflat la Paris la expoziția prietenului său, sculptorul Thomas Houseago, Brad Pitt le-a zâmbit prietenos fotografilor și celor prezenți în muzeu. Interesant este că inaugurarea propriu zisă a noii expoziții Almost Human, semnată Houseago va avea loc vineri, 15 martie.

Așadar, Brad Pitt a avut privilegiul de a admira în exclusivitate sculpturile antropomorfe create de Houseago, un artist britanic din ce în ce mai apreciat de curatorii marilor galerii.

Foto: Hepta

Citește și:

A avut tot ce și-a dorit în copilărie, dar era nefericită. Ce i-a lipsit întotdeauna Andreei Raicu?

Cum arată Lady Gaga nemachiată. Artista și-a uimit fanii pe Instagram

EXCLUSIV AVANTAJE Iuliana Tudor: Provocările ne ajută să descoperim cine suntem'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete