Brad Pitt, fericit că a scăpat de Angelina Jolie – “Este răzbunătoare și vrea să controleze tot”

De la iubire la ură e doar un pas. Asta s-a întâmplat și în cazul cuplului Angelina Jolie și Brad Pitt.

În ultimii ani, cei doi s-au târât unul pe celălalt prin tribunale, în lupta pentru custodia copiilor. S-au iubit nebunește, dar s-au despărțit când nimeni nu se aștepta.
Brad şi Angelina s-au despărţit în septembrie 2016 după o relaţie de 12 ani.

Însă, la final, Brad Pitt a obținut ce își dorea – custodia comună a celor șase copii şi dreptul de vizitare a micuţilor fără a mai fi monitorizat de asistenţii sociali. Acum, el are aceleaşi drepturi parentale ca şi Angelina.

Brad Pitt se declară fericit și liniștit că a scăpat de Angelina

Potrivit hollywoodlife.com, anumite surse din anturajul actorului au declarat: „Brad crede că Angelina și tacticile ei de divorț sunt de o ipocrizie maximă. Este răzbunătoare și vrea să controleze tot. Procesul lung de a își separa viețile și războiul dus pentru custodia copiilor i-au întărit convingerile lui Brad. E din ce în ce mai convins de faptul că a procedat corect atunci când a divorțat de Angelina.

În trecut, o fostă bonă, care a lucrat pentru cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt, a vorbit despre relaţia celor doi actori.

Bona a mărturisit că Angelina era tot timpul depresivă şi geloasă. Era incapabilă să-şi controleze emoţiile, depresivă din cauza eşecurilor repetate din carieră şi foarte geloasă. Nu putea suporta ca Brad să câştige mai mulţi bani decât ea şi, de când acesta a părăsit casa, l-a suspectat de infidelitate.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete