Brad Pitt, cea mai orbilă fotografie a actorului: fanii sunt șocați

Brad Pitt a acceptat să apară pe coperta revistei GQ, într-o postură neobișnuită. Este greu de crezut cum un câștigător al Oscarului a fost de acord să fie înfățișat într-o asemenea postură!

Fanii lui Brad Pitt sunt șocați și spun toți același lucru despre cea mai șocantă schimbare de look din toate timpurile, pentru revista GQ: actorul pare mort sau de ceară.

Cu vreo 24 de ani în urmă, Brad Pitt a jucat rolul Moartea într-unul dintre cele mai frumoase filme realizare vreodată, Meet Joe Black. Luna aceata pozând pe coperta revistei GQ, bietul Brad Pitt este moartea din nou . . . dar de data asta nu într-un film.

Pe copertă s-a vrut o reinterpretare a unui tablou celebru, Ophelia din anii 1850, în care Brad ar fi trebuit să stea în apă înconjurat de flori. Doar că, în timp ce Ophelia este serafică și diafană, Brad ne arată doi ochi goi și inexpresivi, și o figură ca de ceară.

Oare Brad a văzut acei pomeți laminați înainte să-și dea OK-ul pentru această poză de copertă?

Bietul Brad, deși mai are doi ani până să atingă vârsta de 60 de ani, pare să fi îmbătrânit vertiginos și arată de mult mai mult…. Chiar dacă poartă haine foarte scumpe, de designer!

O cămașă de nailon albastru electric, care pare strălucitoare de la lumânări, este accesorizată de un medalion auriu și în mod inexplicabil, există și o șopârlă care se târăște pe piept.

Desigur, câștigătorul Oscarului are 58 de ani arată încă foarte bine în ciuda machiajului de pompe funebre și nu există nicio îndoială că talentatul actor rămâne un tip extrem de arătos.

Foto: Facebook, 123rf

Citeste și:

Irina Rimes: „Acum învăț să spun NU și să-mi trăiesc viața personală, în primul rând'

Andreea Marin:„Cea mai importantă lecție de viață învățată până acum…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete