Brad Pitt, acuzații grave la adresa fostei sale soții, Angelina Jolie: „Periclitează reputația”

Brad Pitt susține că fosta Angelina Jolie „nu a contribuit cu nimic' la succesul afacerii lor cu vinuri Miraval și și-a vândut în mod intenționat pachetul unui „străin cu asociații și intenții otrăvitoare'.

Brad Pitt o acuză pe fosta Angelina Jolie că a prejudiciat reputația afacerii cu vinuri pe care o dețineau anterior împreună, vânzând o jumătate unui „străin'.

În 2008, cei doi actori care au șase copii, au cumpărat o podgorie și casa Château Miraval din sudul Franței, unde s-au căsătorit mai târziu în 2014 și au petrecut împreună câteva vacanțe în familie de-a lungul relației lor.

În ultimul dosar al lui Pitt, în procesul în curs cu Jolie pentru vânzarea Miraval, actorul, în vârstă de 58 de ani, susține că Jolie, în vârstă de 47 de ani, a „căutat să-i facă rău' în mod intenționat vânzând o parte din acțiunile ei. Actorul spune că au fost de acord să nu-și vândă niciodată părți din afacerea de familie fără acordul celuilalt.

Echipa de avocați a lui Pitt scrie în documentele, depuse vineri la Curtea Superioară din Los Angeles și obținute de PEOPLE, că Miraval a devenit proiectul său „de suflet', care a devenit „o afacere globală de milioane de dolari și unul dintre cei mai apreciați producători de vin rosé din lume' datorită muncii sale. Actorul o acuză pe Jolie că nu a contribuit „cu nimic la succesul lui Miraval'.

În dosar, avocații lui Pitt spun că Jolie plănuia să-și vândă partea sa de acțiuni către Tenute del Mondo, care este „hotărâtă să preia controlul asupra Miraval' și este „deținută și controlată indirect de Yuri Shefler, miliardarul rus care controlează Grupul Stoli.'

„Angelina Jolie a urmărit și se presupune că a vrut să vândă în secret și încălcând cu bună știință drepturile contractuale ale lui Brad Pitt', se arată în dosarul echipei de avocați a actorului.

Mai mult decât atât aceștia susțin că Shefler a lansat o preluare ostilă a Miraval și că încearcă să obțină „informații confidențiale și de proprietate în beneficiul întreprinderii sale concurente'. Documentele îl acuză pe Shefler că are „tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase', care la rândul lor „periclitează reputația mărcii Pitt construită cu atâta grijă'. Ei adaugă: „Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asociații și intenții otrăvitoare'.

Brad Pitt solicită despăgubiri „o sumă care urmează să fie dovedită la proces' și presupusa vânzare a actriței să fie declarată „nulă'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete