Botez în familia Antena 1. Prezentatorul și-a creștinat în mare secret fiica: „A fost o zi mare”

Eveniment mare în familia Antenei 1. Unul dintre prezentatorii foarte cunoscuți și-a creștinat în mare secret fiica. La trei zile de la eveniment a făcut dezvăluiri despre botezul micuței.

Despre Șerban Copoț este vorba. Prezentatorul de la „iUmor' și-a creștinat fiica sâmbătă 12, iunie. În weekend nu a postat nimic pe rețelele de socializare de la eveniment, însă acum a arătat poze și a făcut și câteva declarații.

„Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfârşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubeie.', a scris acesta pe rețelele de socializare.

Șerban Copoț a ținut să le mulțumească și nașilor micuței, bunii lui prieteni. „Este minunat atunci când prieteni dragi se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebit de încântați de faptul că Ada-Noelle are niște naşi aşa frumoşi şi deştepti.', a mai notat acesta pe Instagram.

Ada Noelle a venit pe lume în noiembrie 2020. Șerban Copoț și soția lui, Roxana, sunt împreună de 15 ani. De 6 ani sunt căsătoriți și au împreună trei copii. Tudor este fiul cel mare, apoi a venit pe lume Alex, iar apoi fiica lor.

Cum se înțelege Șerban Copoț cu soția

Cei doi au o relație foarte bună și majoritatea timpului îl dedică copiilor. Seara au timp și pentru ei.

„După program' vine și momentul nostru: se culcă balaurii și apoi avem și noi timp să ne plângem, să râdem, să ne uităm la serialele preferate, ăsta e programul nostru. Timpul cu copiii, care ne ocupă practic toată ziua, și seara, iar când ei se culcă, mai avem și noi o oră-două, cât mai rezistăm, timp pentru noi.

Să mâncăm ceva pe ascuns, poate, că în timpul zilei n-ai nici o șansă, copiii sunt omniprezenți, sunt peste tot și nicăieri. Atunci când îi chemi nu vin și atunci când nu vrei să vină sunt acolo.', spunea el într-un interviu pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete