BookLand la Ramnicu Valcea

BookLand la Ramnicu Valcea

Avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos, BookLand te intampina cu oferte speciale la peste cele 9 000 de titluri expuse, precum si cu numeroase evenimente, premii, tombole si momente de neuitat.

BookLand

Centrul Comercial River Plaza Mall este la prima colaborare cu BookLand si suntem nerabdatori sa vedem raspunsul clientilor nostri. Consideram ca BookLand iese din stereotipul targurilor clasice de carte, oferind publicului un adevarat mix cultural: lansari de carte, dialoguri, dezbateri, muzica si dinamism. Dorim ca in permanenta sa ne intampinam vizitatorii cu surprize inedite si totodata sa facilitam accesul la carte”, a declarat Alin Mesea, manager River Plaza Mall.

Asadar, draga BookLander, de marti 24 aprilie pana duminica 29 aprilie, intre orele 10:00 si 22:00, te invitam sa-ti iei portia de cultura la Caravana BookLand din Ramnicu Valcea, in cadrul Centrului Comercial River Plaza Mall.

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!


Despre BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ mobil de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul Bookland este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie, in principalele centre comerciale din Romania.

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri