Indrazneste sa castigi (carte)

Stim ca putem fi tot ceea ce vrem si totusi nu o facem. Ne tine in loc teama de esec, de penibil, patetic, frica de a nu ne ridica la standardele altora sau ale noastre, de a claca, ori chiar teama de succes.

O fetita isi dorea sa plece intr-o calatorie in jurul lumii cu mama ei. Nu aveau destui bani ca sa-si implineasca visul pentru ca toate economiile se duceau in contul pentru facultate. Fetita insa nu s-a dat batuta. A citit ca trebuie sa vanda prajiturele pentru cercetase si poate sa castige excursia mult visata. Asa ca timp de cinci ani, fetita a stat in fata unui bloc central din New York reusind sa vanda cele mai multe prajituri vreodata, peste 42000. A reusit sa-si faca mama fericita si mai mult faima ei s-a extins intr-atat, incat IBM i-a cerut sa le vorbeasca agentilor din companie si a fost invitata si la intrunirea Million Dollar Round Table unde a vandut iarasi prajituri celor 5000 de agenti. A ajuns sa-si scoata propria carte si Walt Disney i-a dedicat un film: The Cookie Kid.

Suntem mereu dependenti de o persoana, de circumstante, cand in realitate fiecare dintre noi are puterea de a infrunta viata cu acel curaj care ne poate aduce tot ceea ce ne dorim. Cazul Makitei, copilul care a facut tot ce a putut pentru a-si atinge visul, dar si alte cazuri mai putin celebre le puteti citi in cartea „Indrazneste sa castigi” de Jack Canfield si Mark Victor Hansen, de la Editura Amaltea. Invata cum sa devii un invingator, pentru ca iti poti transforma oricand viata, doar schimband modul in care te gandesti la ea.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor