“Greseala Vraciului” din Cronicile Wardstone

Uncategorized

Comitatul devine un loc tot mai periculos pe zi ce trece, asa incat Tom este trimis de magistrul sau in nord, pentru a studia timp de cateva luni cu un alt vraci, Bill Arkwright. Metodele acestuia sunt mai neortodoxe, dar a pregatit la vremea lui multi ucenici, iar acum a venit timpul sa faca acelasi lucru pentru Tom.

Cand Cel Rau isi trimite fiica, pe cumplita vrajitoare Morwena, sa-l ucida pe baiat, Bill face o greseala si Tom e nevoit sa-si infrunte singur dusmanii. Vraciul si Alice ii sar in ajutor, dar vor putea oare infrunta o asemenea putere intunecata? Iar greseala Vraciului aduce Intunericul mai aproape de victoria finala.

Traducere: Cristina Jinga

In curand, cartea va fi lansata si in format audio. Va fi primul audiobook fantasy pentru copii si tineri din Romania.

In 2004, la 59 de ani, Delaney publica primul sau roman pentru adolescenti: Ucenicul Vraciului, care ajunge rapid in topul vanzarilor principalelor librarii din Marea Britanie si nu numai.

Ucenicul Vraciului, prima carte din seria Cronicile Wardstone, va fi ecranizata, drepturile pentru film fiind deja cumparate de Warner Bros. Studio. Autorul scrie acum al saselea volum al Cronicilor Wardstone, considerate de presa britanica una dintre cele mai apreciate serii de carti pentru copii si adolescenti ale momentului.

In Romania, cartile din seria Cronicile Wardstone s-au vandut in peste 30.000 de exemplare, fiind numarul 1 in topurile de vanzari Diverta. Batalia Vraciului, cartea a patra din Cronicile Wardstone, a fost votata Cartea Anului 2007 de cititorii Diverta Magazin.
Programul lui Joseph Delaney:

* INTALNIRE CU FANII (6 noiembrie 2008, ora 15.15, aeroportul "Henri Coanda")
* LANSARE OFICIALA IN BUCURESTI (7 noiembrie 2008, ora 18.00, libraria Diverta Magheru din Bdul Magheru nr. 9)
* LANSARE OFICIALA IN BRASOV (8 noiembrie 2008, ora 13.00, libraria "St. O. Iosif" din Str. Muresenilor nr. 14)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies