Andreea Raicu şi-a lansat cartea ,,Manâncă şi arată bine”

Cartea este structurată în cinci capitole, fiecare dedicat alimentaţiei pentru un anumit moment al zilei: mic dejun, prânz, cină, gustări şi sucuri, aşa că poate să fie un model de organizare a dietei zilnice.

Pe lângă reţete, cititorul găseşte menţionat şi numărul de calorii/porţie, ceea ce face ca informaţia să fie folosită uşor, pentru structurarea unui program alimentar echilibrat.

„Am încercat, de-a lungul timpului, toate dietele posibile, chiar şi pe cele extreme. Dar rezultate cu adevarat bune atât în privinţa siluetei cât şi în privinţa tonusului, energiei, calităţii pielii, am obţinut abia atunci când am încetat să-mi mai interzic anumite plăceri culinare. A contribuit foarte mult faptul că în urmă cu 4 ani am renunţat la carne, însă un rol important îl joacă faptul că nu mă frustrez niciodată”ne mărturiseşte Andreea Raicu.

Introducerea cărţii este semnată de Dr. Anda Avramescu, nutriţionistul care o supraveghează pe Andreea Raicu, din momentul în care a trecut la un regim vegetarian. Iar prefaţa a fost scrisă de dl. Prof Dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Cartea “Mănâncă şi arată bine” a apărut la editura AR Netwark, iar preţul unei cărţi este de 59.90 Ron.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news