Ai grija de copilul tau

Uncategorized

Aceasta lucrare cuprinde descrierea a peste 100 de probleme de sanatate si simptome, fiind in acelasi timp usor de folosit, chiar si in situatii de criza. Cauta pur si simplu un simptom si vei gasi o explicatie completa a cauzelor probabile, cat de serioasa este problema si cum poti ameliora cat mai repede simptomele copilului inca de acasa.

Pe langa abordarea celor mai frecvent intalnite accidentari, alergii, boli ale copilariei si grijilor de zi cu zi, acest volum recent extins si actualizat iti ofera cele mai recente informatii disponibile despre probleme de sanatate, inclusiv ceea ce ai nevoie sa stii in legatura cu vaccinarea copilului, folosirea unor medicamente cum ar fi antidepresivele si medicatia pentru sindromul deficitului de atentie cu hiperactivitate la copii, obezitatea la copii si mentinerea unei greutati sanatoase si cele mai recente descoperiri stiintifice, de la testele genetice la bancile de organe.

Aflata la editia a VII-a, cartea este foarte practica si foarte bine realizata, complet revizuita si actualizata cu tot ceea ce est nou in domeniu.

Cartea cuprinde fise de decizii usor de urmarit care contin peste 100 de simptome frecvent intalnite, cand sa mergi cu copilul la doctor, cand sa va ingrijiti copilul acasa .
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor