1001 retete culinare – Ghid international de gastronomie

Uncategorized

1001 retete culinare. Ghid international de gastronomie, de Terry Durack, Editura Litera (Text, Design and compilation © The Madison Press Limited, Copyright 2008 © pentru versiunea in limba romana)

Terry Duracke este unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti de bucate din Australia, cu o bogata cultura a traditiilor culinare din cele mai exotice locuri de pe glob.

Vei lua parte la un periplu gastronomic in toata lumea, plin de detalii… delicioase despre tot ceea ce tine de arta culinara si nu numai. Mancarea este necesitate, dar si o arta, asa cum vei afla din paginile cartii, unde vei descoperi cum poti pregati si apoi savura cateva dintre cele mai cunoscute retete din intreaga lume. Veti gusta preparate picante vandute pe strazile din Indonezia, supe de peste servite in elegantele restaurante pariziene, paste facute de gospodinele din Toscana sau faimoasele branzeturi olandeze.

Prezentarea fiecarui fel de mancare este insortita de un scurt istoric al felului in care a luat nastere si cum a evoluat, pana in prezent. Retetele prezentate au fost oferite de bucatari renumiti precum Mario Batali, Nigella Lawson, Gary Rhodes sau Jamie Oliver.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor