Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Cum au reacționat imediat după ce au ieșit din biroul notarial

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Cum au reacționat imediat după ce au ieșit din biroul notarial

Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși în această dimineață de paparazzi de la Spynews la un birou notarial din Sectorul 1 acolo unde au oficializat divorțul pe cale amiabilă.

Potrivit Spynews, divorțul vine la aproape două luni după ce Marius Elisei a decis să pună punct relației și să plece din casa în care locuia împreună cu Oana Roman.

Mai mult, fata fostului prim-ministru Petre Roman spunea atunci că se va dedica 100% creșterii fetiței sale și că va merge mai departe pe drumul său profesional.

Potrivit sursei citate, primul care a ajuns în fața cabinetului notarial a fost Marius Elisei, urmat la scurt timp de Oana Roman. Aceasta a trebuit să facă un mic ocol pentru a-și duce fetița la gradiniță.

Cei doi au petrecut aproximativ 40 de minute în fața notarului, după care au ieșit pe rând, fiecare în altă direcție. Vizibil afectată de situație, Oana Roman a mai zăbovit câteva minute în mașină semn că nu digeră deloc ușor despărțirea de Marius Elisei.

La rândul său, acesta a părăsit în grabă biroul notarial, și-a aprins o țigară din care a tras un fum, după care a întors capul probabil într-o ultimă încercare de a o mai vedea pe Oana.

Ce anunț a făcut Oana Roman înainte de a semna actele de divorț?

Nu cu mult timp înainte de a divorța oficial de Marius Elisei, dovadă fiind că era îmbrăcată cu aceeași jachetă neagră pe care a purtat-o la notar, Oana Roman s-a adresat urmăritorilor săi prin intermediul InstaStory, pe care i-a anunțat că astăzi se va întâmpla ceva deosebit.

„Astăzi am o zi destul de plină. Am întâlniri, am ședință și este o zi un pic specială, o să înțelegeți în curând de ce', a spus cu subînțeles fosta de-acum soție a lui Marius Elisei, dând de înțeles ce avea să urmeze.
Apoi, fără nici o legătură cu ceea ce avea să urmeze și afișând un zâmbet larg, vedeta de la „Mămici de pitici cu lipici' i-a urat „La mulți ani!' unui bun prieten cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

De partea cealaltă, înainte de a merge la biroul notarial, Marius Elisei și-a făcut un selfie pe care l-a postat pe Instagram și pe care l-a „asezonat' cu emoji-uri cu pupici și îmbrățișări. Având în vedere ceea ce urma să se întâmple, este foarte posibil ca Elisei să fi fost cu gândul la altcineva când s-a fotografiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete