Bolnav de cancer în stadiu avansat, Gunther din „Friends” a ajuns într-o stare greu de privit

La o săptămână după ce a anunțat că suferă de cancer la prostată în stadiul patru, actorul american James Michael Tyler (59 de ani) a fost surprins pe o terasă stând într-un scaun cu rotile.

Tyler, care a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Gunther în serialul de mare succes „Friends', a fost fotografiat alături de soția sa Jennifer, care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

În fotografiile surprinse de paparazzi actorul apare într-o ținută lejeră și având șapcă pe cap și ochelari de soare, însă și așa se poate observa că este palid la față și slăbit. Înduioșător este faptul că James Michael și Jennifer se țin de mână, semn că sunt foarte uniți și în aceste momente dificile pentru ei.

A ratat „Friends: Reunion' din cauza bolii

James Michael a fost diagnosticat cu cancer în toamna anului 2018, în urma unui examen de rutină, lucru dezvăluit într-un interviu acordat pentru emisiunea „Today'.

Actorul a declarat că medicii erau optimiști la momentul respectiv, însă boala i-a afectat oasele și în momentul de față nu mai poate să se deplaseze, fiind supus chimioterapiei. „În cele din urmă, știi, probabil că mă va termina.', i-a spus el moderatorului emisiunii, Craig Melvin.

El a adăugat că, din cauza bolii de care suferă, nu a putut să participe la premiera „Friends: Reunion' din 27 mai, el având o scurtă intervenție prin intermediul unei transmisii video.

James Michael Tyler s-a născut la 28 mai 1962, în Greenwood (Mississippi), fiind cel mai mic dintre cei cinci copii ai familiei. A absolvit Colegiul Anderson (în prezent Anderson University) și Clemson University (Carolina de Sud), având o diplomă în geologie.

În anii petrecuți la Clemson a făcut parte dintr-un grup de teatru studențesc, denumit Clemson Players, experiență care i-a stârnit interesul pentru cariera de actor.

În perioada 1994-2004, James Michael Tyler a apărut în 148 dintre cele 236 de episoade ale serialului. El l-a interpretat pe simpaticul Gunther, managerul cafenelei „Central Perk', locul unde se întâlneau cei șase prieteni Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler și Ross.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete