Bolile pe care le poți trata cu ajutorul acupuncturii. Celebra metodă chinezească care te scapă rapid de dureri

Chineziii folosesc acupunctura pentru a trata o mulțime de boli, această metodă terapeutică fiind una foarte veche, dar care și-a demonstrat în nenumărate rânduri eficacitatea.

Specialiștii au studiat modul în care micile înțepături funcționează la nivelul organismului și au constant că acupunctura poate fi o modalitate prin care putem scăpa de durerile de cap, dar și de o mulțime de alte boli.

Bolile pe care le poți trata cu ajutorul acupuncturii

1. Depresia și anxietatea

Depresia și anxietatea vin de cele mai multe ori la pachet. Acupunctura poate fi un tratament pentru aceste două probleme, studiile realizate pe această temă arătând că această metodă este foarte eficientă pentru a trata depresia postnatală, potrivit brightside.me.

2. Problemele digestive

Constipația, balonarea sau indigestia sunt doar trei dintre probleme digestive care ne pot da organismul peste cap. Chinezii sunt de părere că aceste afecțiuni apar în momentul în care qi-ul este blocat la nivelul abdomenului și că acest lucru poate fi rezolvat rapid cu ajutorul acupuncturii. Atunci când se acționează la nivelul anumitor puncte de presiune, fluxul energetic este restabilit, iar problemele digestive dispar imediat.

3. Greața și stările de vomă

Pentru a scăpa de greață și de stările de vomă este suficient să înțepăm anumite puncte ale corpului. Acupunctura ne poate scăpa și de acest disconfort, fără să fie nevoie de un tratament complex.

4. Durerile de cap

Acupunctura poate trata aproximativ toate durerile, în special pe cele de cap. Acestea apar în momentul în care qi-ul este blocat undeva la nivelul organismului și pentru a scăpa rapid de dureri este suficient să eliberăm energia și să restabilim echilibrul.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce se întâmplă atunci când adaugi linte în diferite preparate? Trucul ieftin care îți îmbunătățește sănătatea

În ce situații anumite fructe și legume îți pot pune sănătatea în pericol?

Dieta de primăvară. Rețeta simplă care te ajută să slăbești 3 kilograme în doar 7 zile, fără niciun efort

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate