Bogdan Stanoevici s-a stins din viață, la doar 62 de ani!

Actorul Bogdan Stanoevici a fost infectat cu noul coronavirus și starea sa de sănătate s-a agravat de la zi la zi. Tratamentul pe care medicii l-au administrat nu a dat rezultate, plămânii săi fiind grav afectați.

Acesta se afla în Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu sedat și conectat la aparate de mai bine de trei săptămâni, potrivit capital.ro.

Marele actor a fost ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus și a candidat la alegerile prezidențiale din 2019. La începutul pandemiei, Stanoevici a fost printre persoanele care au criticat des măsurile de protecție impuse de autorități.

Boggdan Stanoevici a declarat, într-o conferință de presă, că este sănătos și nu încalcă legea dacă nu poartă mască.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Stanoevici în luna martie a anului trecut.

Mai mult de atât, acesta a participat la un miting împotriva „dictaturii sanitare', unde a sfidat regulile și s-a pupat și îmbrățișat cu alte persoane aflate în Piața Victoriei.

Starea lui Bogdan Stanoevici s-a agravat din cauza unei infecții nosocomială, clostridium difficile. Infecțiile nosocomiale pot apărea din cauza unor deficiențe de igienă, sterilizare, manevre sau îngrijiri medicale.

Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie 2021.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri