Bobby Păunescu, dezvăluiri despre relația cu Monica Bârlădeanu la 11 ani de la despărțire: „Am fost logodiți la biserică”

Bobby Păunescu și Monica Bârlădeanu s-au despărțit în anul 2012, după ce s-au logodit în biserică. Celebrul regizor a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu frumoasa actriță.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Bobby Păunescu a fost întrebat și despre Monica Bârlădeanu, fosta lui iubită. Povestea lor de dragoste s-a încheiat în urmă cu 11 ani.

„În permanență! Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste! Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc. Ca să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august! Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe pentru că nu considerăm că o hârtie poate să… mă rog, așa s-a întâmplat', a afirmat Bobby Păunescu despre relația cu Monica Bârlădeanu.

Regizorul susține că relația s-a încheiat pe cale amiabilă și nu a fost o despărțire cu scandal. „Iar când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi! Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună! În permanență am fost părăsit și voi fi părăsit în continuare, indiferent cine va fi', a mai spus Bobby Păunescu.

Bobby Păunescu (numele său real George Marius Păunescu) este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu; în 2007, presa scria că Bobby Păunescu a reușit să dubleze afacerile familiei, estimate atunci la 1.5 miliarde de Euro.   

S-a implicat în industria cinematografică, iar filmul „Moartea domnului Lăzărescu', al cărui producător este, a câștigat la Cannes, în 2005, premiul „Un Certain Regard'.

Nu numai activitatea importantă ca producător și regizor de film a atras atenția presei, ci și relația pe care acesta a avut-o cu Monica Bârlădeanu.

Prin intermediul celor „40 de întrebări cu Denise Rifai', Bobby Păunescu va face clarificări referitoare la activitatea sa profesională, viața personală, și va povești și ce mai are de gând să scrie în scenariul vieții sale.

Bobby Păunescu și Monica Bârlădeanu (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete