Boala de care suferă Florin Dumitrescu. Bucătarul a făcut excese: „La 16 ani am descoperit”

Florin Dumitrescu a dezvăluit cu ce boala a fost diagnosticat de la 16 ani. Pe atunci nu avea o alimentație echilibrată, așa că s-a ales cu o gastrită.

„Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat', a spus Florin Dumitrescu, potrivit viva.ro.

florin-dumitrescu-boala-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La 33 de ani, celebrul bucătar mai are și alte probleme de sănătate. El a fost sportiv de performanță până la vârsta de 14 ani, făcând polo. Din cauza acestuia, are probleme cu genunchii, dar și cu spatele. După aceste situații, Florin Dumitrescu și-a dat seama că orice tip de exces de plătește.

„Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele', a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete