Boala de care suferă cântăreața Nico. „E ereditară. Și eu și surorile mele o avem”

Nico e una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi. De-a lungul anilor, artista a vorbit mereu în spațiul public despre viața ei profesională, dar iată că de data aceasta a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Într-un interviu la Antena Stars, cântăreața Nico a mărturisit că suferă de o boală ereditară, pentru care ajunge în cabinetul medicului pe fiecare an. Artista a menționat că și surorile ei au aceeași afecțiune, respecțiv insufuciență venoasă, transmite spynews.ro. 

„Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac control. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. E insuficiență venoasă. La mine e o chestie ereditară. Și eu și surorile mele avem aceeași chestie', a declarat Nico.

„Circulația periferică este un pic ‘stricată’. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu am varice, am decât vasele astea roșii care ies la suprafață. Nu am ce să fac pentru că e moștenită. Trebuie controlată', a mai transmis ea.

Viața lui Nico la 51 de ani

La începutul anului acesta, cântăreața Nico a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani. Cu toate acestea, nimeni nu-i poate da mai mult de 40. Cum reușește artista să se întrețină? Pe lângă moștenirea genetică, Nico recunoaște că acordă o mare atenție tenului ei, pe care-l îngrijește îndeaproape. Întotdeauna într-o formă fizică excepțională, artista și-a ascuns vârsta din buletin cu ajutorul unui regim de viață sănătos, dar și datorită produselor cosmetice folosite cu regularitate încă din adolescență.

„La mine, cremele sunt de când m-a făcut mama, de când m-a învățat mama ce să folosesc, iar eu, la rândul meu, o învăț pe fiica mea. Folosesc numai creme românești, niciodată străine. Am încercat și branduri străine, chiar de curând mi-am luat din aeroport una, pentru că am auzit eu că e foarte bună, dar nu e ca ale noastre. Mai folosesc uleiuri pe care mi le-am luat din Maroc, pentru corp', a mărturisit cântăreața, pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete