BlendyGo 3 – blenderul wireless pe care îl îndrăgește întreaga Românie

Marca poloneză BlendyGo nu se culcă pe lauri. Cel mai recent echipament al său – blenderul wireless BlendyGo 3 – a fost scos în vânzare! Acest aparat portabil va încânta cu siguranță pe  toți cei care apreciază pregătirea rapidă și ușoară a mesei, literalmente oriunde. Ce caracteristici are BlendyGo 3 și cum diferă de predecesorul său? Aflați mai multe din textul de mai jos.

Blender wireless – utilizați BlendyGo 3 oriunde vă aflați!

Dacă, la fel ca noi, apreciați soluțiile rapide atunci când pregătiți mesele, BlendyGo 3 este exact pentru dumneavoastră. Acest aparat a fost creat pentru toți cei care doresc să aibă grijă de ceea ce mănâncă, dar nu au dorința sau timpul necesar pentru a petrece ore îndelungate în bucătărie. Îl puteți utiliza oriunde doriți. Trebuie doar să aveți la îndemână ingredientele preferate, un buton și gata! Creați un smoothie delicios, o gustare sau sosul preferat în câteva secunde – este atât de ușor! 

Dacă sportul este al doilea nume al tău, ia un blender wireless la sala de sport și prepară-ți shake-ul de proteine preferat în el. Dacă vă plac drumețiile, va fi perfect pentru o plimbare pe munte sau un picnic pentru a pregăti smoothie-uri delicioase și proaspete din fructe sau legume. Luați-o cu dvs. la serviciu, la școală sau la universitate. Cu toate acestea, dacă sunteți un părinte ocupat, veți face mousse-uri de fructe pentru copii în câteva secunde și aluat pentru clătite sau vafe în cel mai scurt timp. Pregătirea meselor nu a fost niciodată atât de ușoară! 

BlendyGo 3 – blenderul portabil care impresionează prin funcționalitatea sa

Căutați cel mai puternic blender wireless de pe piață? BlendyGo 3 este un model care îi va satisface cu siguranță chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. BlendyGo 3 are cu 2,3 mai multă putere decât predecesorul său, BlendyGo 2. Noua iterație a blenderului are o cupă de 550 ml, ceea ce ne oferă o capacitate cu până la 25% mai mare decât cea a predecesorului său. În același timp, toate echipamentele sunt încă compacte, iar forma este ergonomică, astfel încât se va potrivi cu ușurință în rucsacuri, genți de mână și genți de gimnastică. Încărcarea completă este suficientă pentru aproximativ 25 de utilizări, astfel încât se va descurca cu ușurință chiar și într-o călătorie mai lungă. Performanța bateriei a fost crescută de până la două ori! De asemenea, încărcarea dispozitivului are loc prin încărcare rapidă prin intermediul portului USB-C. 

BlendyGo 3 se descurcă fără efort cu gheață, fructe congelate, legume tari, verdețuri și chiar nuci. Acest lucru se datorează în parte tehnologiei BlendPro, o combinație între o lamă reproiectată și un motor puternic – un astfel de duo înseamnă că BlendyGo 3 poate gestiona chiar și ingrediente care sunt dificil de măcinat. De asemenea, trebuie menționată și tehnologia Pulse Motion utilizată în cel mai recent dispozitiv al mărcii. Modul puls, eficientizează și accelerează amestecarea. Câteva momente și pasta netedă este gata de consum. 

Apariția blenderului BlendyGo 3 nu este o coincidență. Designul său este complet brevetat. Este unic în felul său, lucru evidențiat de baza conturată unică, care face trimitere la spirala pe care o putem vedea în logo-ul mărcii BlendyGo 3. În plus, sunt oferite până la 10 culori, astfel încât există cu siguranță ceva pentru toată lumea. Logo-ul de pe produs este metalic, ceea ce subliniază designul său elegant. În plus, un blender portabil este practic. Confortul BlendyGo 3 este semnificativ sporit de inserția antiderapantă, astfel încât echipamentul nostru să stea stabil. De asemenea, este util să avem o cupă cu gradație pentru a ne ajuta să adăugăm cu precizie ingredientele. Rezistența la apă este, de asemenea, un avantaj suplimentar. Marca BlendyGo 3 s-a gândit și la aspectul de curățare rapidă – nu mai este nevoie de spălarea problematică a aparatelor de bucătărie. Spălarea rapidă a celui mai recent blender BlendyGo 3 este o comoditate majoră și o economie de timp – doar turnați apă, adăugați o picătură de detergent de vase, apoi porniți și clătiți cupa. 

Marca poloneză BlendyGo răspunde nevoilor utilizatorilor.  BlendyGo 3 este un dispozitiv care va revoluționa modul de abordare a preparării alimentelor. Gătitul nu a fost niciodată atât de ușor și de rapid. Luați un blender wireless, oriunde doriți să mergeți și bucurați-vă de bucate delicioase pregătite în doar câteva clipe. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial