Blake Lively, discurs emoționant despre soțul său

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete internaționale. Spre deliciul fanilor, cei doi au numeroase momente emoționate, iar unul dintre ele a avut loc recent, lăsându-l pe actor cu ochii în lacrimi.

Blake Lively și Ryan Reynolds au participat la un eveniment care organizează o strângere de fonduri anuală pentru a sprijini o fundație care administrează teatrele locale din California. Nume mari au primit anterior această distincție, precum Matthew McConaughey, Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon etc.

Gazda evenimentului a prezentat-o cu umor pe Blake Lively pe scenă, împărtășind că “A jucat cu Ryan Reynolds în Green Lantern, iar recent au colaborat pentru cel de-al patrulea copil al lor”.

Blake Lively și-a început discursul mulțumind Canadei pentru că a oferit oamenilor omul pe care îl cunoaștem sub numele de Ryan Reynolds, un om care a răspândit bucurie și râs în întreaga lume “cu arta sa, inima sa, filantropia sa, umorul său, integritatea sa, etica sa de muncă de neegalat, lejeritatea sa autoironică și grația sa”, scrie Bright Side.

Actrița din Gossip Girl a spus că Ryan a avut întotdeauna ceva în el care l-a dus înapoi acasă, în Canada. „Eu sunt casa lui, iar fetele noastre sunt casa lui. Și, la fel ca acel băiat de 19 ani, el aleargă spre casă, fie că vine de peste tot din lume sau de la o întâlnire de peste drum, el este antrenat să ajungă acasă. Dacă nu ar veni acasă de pe un platou, nu în garderoba lui, am fi foarte îngrijorați. Înmuiat în noroi, sânge fals, sânge adevărat, cicatrici protetice, costume de supererou, pantofi de step sau machiaj de clovn, tati vine întotdeauna acasă', a continuat actrița, mai scrie sursa citată anterior.

Blake a împărtășit că Ryan se întoarce mereu acasă și “Este capabil să fie cumva tot pentru toată lumea, în același timp. Este cea mai prezentă persoană pe care o vei întâlni vreodată. Și da, el creează magie în munca sa, dar omule, oh, omule, creează magie în viața sa reală. Iar fiicele mele știu despre ce vorbesc.” În acel moment, a strigat-o pe fiica ei, JJ, care stătea alături de tatăl ei, asistând la un moment care va rămâne în memoria ei pentru totdeauna.

„Deci, într-adevăr, tot ce vreau să spun este că, dacă ceva îl definește pe acest om, este modul în care își trăiește viața pentru a-și onora și prețui căminul, fie că este vorba de mine și de copiii noștri, fie că este vorba de toți oamenii lui din această sală și nu numai”, a mai zis Blake Lively.

Discursul emoționant a stârnit zeci de mii de comentarii din partea fanilor, care s-au obișnuit să o vadă pe ea și pe Ryan Reynolds cum se ironizează reciproc pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete