Biroul de Credite Rapide oferă 6 credite de nevoi personale în domenii diferite. Află care sunt avantajele acestora

Alternativa tot mai populară la creditele de nevoi personale oferite de bănci o reprezintă împrumuturile acordate de IFN-uri, adică de instituții financiare nebancare. Biroul de Credite Rapide este una dintre acestea, având în portofoliu o gamă variată de credite ce se adresează în special salariaților din sistemul de stat și pensionarilor. Totodată, instituția nebancară acordă credite de nevoi personale și angajaților din sectorul privat.

E important de știut că cel mai bun credit de nevoi personale rapid este acela care îți acoperă necesitățile financiare imediate și care are condiții avantajoase de accesare, personalizate în funcție de tipul tău de venit. Tocmai din aceste motive, IFN-ul Birou Credite Rapide oferă mai multe variante de împrumuturi de nevoi personale celor care activează în domenii diferite, precum Poliție, ISU, Sănătate sau Educație. Există deopotrivă și credite care se adresează funcționarilor publici și, de asemenea, credite de nevoi personale pentru pensionari.

Ce sunt creditele de nevoi personale?

Creditele de nevoi personale sunt sume de bani împrumutate prin contract de creditare de la instituții bancare sau nebancare și pot fi utilizate pentru orice scop financiar, cum ar fi achitarea unor datorii restante, plata facturilor sau achiziționarea de bunuri. Creditele nebancare sunt împrumuturi negarantate, acordate pe perioade de la o lună până la 18 luni, în baza veniturilor pe care le înregistrează solicitantul.

La Biroul de Credite Rapide, pentru a obține un astfel de împrumut ai nevoie de două documente: carte de identitate și un act care să dovedească faptul că ai un venit lunar stabil. Poți primi până la 10.000 de lei, însă suma, dobânda și perioada de rambursare vor fi stabilite ținând cont de suma stipulată în fluturașul tău de salariu sau, după caz, în talonul de pensie.

Cum alegi cel mai bun credit de nevoi personale?

Există câteva aspecte esențiale de luat în considerare atunci când alegi cel mai bun credit de nevoi personale:

Rata dobânzii. La Biroul de Credite Rapide, beneficiezi probabil de cea mai bună dobândă la credite nebancare (variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat).

Comisioane: Înainte de a lua un credit de nevoi personale este recomandat să verifici dacă există taxe suplimentare. Creditele oferite de Birou Credite Rapide sunt fără comisioane de acordare și de administrare, iar comisionul de rambursare anticipată este zero.

Posibilitatea de a aplica online. Cel mai bun credit de nevoi personale poate însemna pentru tine posibilitatea de a obține o sumă de bani de care ai nevoie urgent, în condiții financiare avantajoase, direct din confortul casei tale.

Condițiile de eligibilitate. Verifică înainte dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate pentru a aplica pentru credit. Trebuie să înregistrezi un venit stabil și cel puțin 3 luni vechime în muncă. Avantajul creditelor nebancare de la Birou Credite Rapide este acela că instituția acceptă și persoane cu istoric de plată negativ.

Este esențial să verifici toate aspectele enumerate mai sus înainte de a aplica pentru un credit de nevoi personale. Astfel, te asiguri că optezi pentru cel mai bun împrumut pentru necesitățile tale imediate.

Tipuri de credite oferite de Birou Credite Rapide

La Birou Credite Rapide ai posibilitatea de a alege un credit rapid personalizat în funcție de domeniul de activitate din care faci parte. IFN-ul înregistrat la Banca Națională a României oferă opțiuni variate de împrumuturi atât pentru bugetari, cât și pentru persoane fizice care activează în sectorul privat sau pentru pensionari.

La fiecare dintre variantele de credit de mai jos poți primi până la 10.000 de lei pentru nevoile tale, pe o perioadă de la o lună până la 18 luni. Rambursarea se va face conform graficului, pe perioada stabilită, sub formă de rate fixe. Orice tip de credit ai alege, vei achita doar dobânda, fără alte taxe sau comisioane. Iar dacă optezi pentru plata anticipată a creditului, nu vei plăti nimic. Biroul de Credite Rapide nu percepe comision de rambursare anticipată a creditelor.

  • Credite de nevoi personale pentru funcționari publici
  • Credite pentru salariații din sectorul medical
  • Credite pentru angajaţii din învăţământ
  • Credite pentru Poliţie, Pompieri, Armată, ISU, Jandarmerie
  • Credite pentru persoane fizice care activează în sectorul privat
  • Credite pentru pensionari

Orice varianta de credit de nevoi personale nebancar de la Birou Credite Rapide ai alege, primești banii în aceeași zi de la solicitate, direct în contul tău bancar. Completezi online o cerere, trimiți cele două documente, semnezi contractul și ai acces imediat la suma de bani împrumutată. Nu se percep comisioane de acordare credit, comisioane de ridicare bani numerar sau comisioane de plată anticipată. De asemenea, poți lua unul dintre creditele de mai sus chiar dacă ai poprire pe conturile bancare sau figurezi cu istoric negativ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial